مدیریت فرهنگ کشور باید پایدار باشد
کد خبر: 4137762
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

مدیریت فرهنگ کشور باید پایدار باشد

رئیس کمیسیون فرهنگی، سومین حرم اهل بیت(ع) و گردشگری شورای اسلامی با اشاره به نقش مهم فرهنگ در جامعه گفت: مدیریت فرهنگ کشور باید پایدار باشد نه اینکه در هر دولتی شاهد تغییر وزرای متعددی باشیم که بیشتر گرفتار مباحث سیاسی شده‌اند.

رضا محمدیان، عضو شورای اسلامی شهر شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، رضا محمدیان، رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز  امروز، 11 اردیبهشت‌ماه گفت: برخی ادارات به خاطر تغییر مدیریت‌ها و کسری بودجه‌ها نتوانستند رسالت خود را به نحو احسن در حوزه فرهنگ انجام دهند و موفق نبودند که این رسالت شهرداری‌ها و شوراها را سنگین‌تر کرده و نیاز است برای برنامه‌ریزی مسائل فرهنگی و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی شهرها تلاش بیشتر شود بتوان خلأها را پر کرد.

وی تصریح کرد: اقتصاد سالم و پایدار، زیربنای سیاست‌گذاری مطلوب و سیات‌مداری خوب و حکومتی است که می‌خواهد سیاست عمومی مطلوب و مؤثر دراز مدت باشد.

محمدیان با بیان اینکه زیربنای اقتصاد سالم و پایدار، فرهنگ پایداری است که بر مبنای اخلاق استوار باشد، ادامه داد: هر کشور و ملتی که از نظر فرهنگ ضعیف باشند. اقتصاد قوی نخواهد داشت و به تبع سیاست‌گذاری آن هم قوی نخواهد بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت(ع) تصریح کرد: متأسفانه طی سال‌ها به نسل جدید، به ویژه در مدارس، کم توجهی شده و این موضوع شاید به دلیل تلاطم و اعمال سلیقه‌های مختلفی است که در دولت‌های مختلف در بدنه وزارت آموزش و پرورش شاهد بودیم.

محمدیان تأکید کرد: مدیریت فرهنگ کشور باید پایدار باشد؛ نه اینکه در هر دولتی شاهد تغییر وزرای متعددی باشیم که بیشتر گرفتار مباحث سیاسی شده‌اند.

تأثیر تغییر سیاست‌گذاران فرهنگی در آموزش و پرورش

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت(ع) شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: تغییر مدیران و سیاست‌گذاران فرهنگی در وزارت آموزش و پرورش آن‌ها را از وضعیت فرهنگی نسل آینده غافل کرده و این موضوع آسیب رسان است.

به گفته محمدیان، تقریباً دو سوم جامعه کشور، جامعه دانش‌آموزی یا خانواده‌ای دانش آموزان هستند؛ بنابراین باید به این قشر توجه بیشتری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تمام قدرت‌های برتر دنیا به نسل آینده و نسبت به جایگاه معلم و فرهنگ کشورشان حساس بوده و هستند، گفت: ژاپن کشوری است که در جنگ جهانی دوم رو به نابودی رفت و اگر امروز حرفی برای گفتن دارند، به دلیل آموزش و فرهنگی است که به دانش‌آموزان از دوران ابتدایی تعلیم داده‌اند و تبیین فرهنگ ایثار، کار و تلاش و اخلاق مداری را تبلیغ کردند. اکنون ژاپن به تولید تکنولوژی و اقتصاد پویا رسیده است و حتی در سیاست‌گذاری عمومی دنیا هم حرف برای گفتن دارد؛ اما متاسفانه در کشور ایران علی‌رغم زیر ساخت فرهنگی قوی و مبانی اعتقادی خیلی قوی که وجود دارد و دین اسلام و مکتب شیعه که قوی‌ترین مکتب اعتقادی است، در زمینه بسترسازی فرهنگی غفلت کرده‌ایم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: ضروری است تمام دستگاه‌های فرهنگی در شرایط کنونی به آموزش و پرورش کمک کنند و با کمک دستگاه‌های مختلف عقب ماندگی فرهنگی را در نسل‌ها جبران و نسلی را تربیت کنند که باعث افتخار کشور و دنیای اسلام و زمینه ساز حکومت موعود حضرت مهدی (عج) شوند.

محمدیان بیان کرد: تبادل نظرات و مصوبات و راهکارها نشست رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی شوراها در شهرهای مذهبی که سبقه فرهنگی، ادبی و هنری دارند، می‌تواند به ارتقای فرهنگ و ادب آن شهرها کمک کند و باعث تبادل نظرات، مصوبات و راهکارها شود و به اجرای برنامه‌های قوی فرهنگی و کاهش هزینه‌ها کمک کند.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهرها و تبیین آن باعث می‌شود مردم به جای اینکه نگاهشان به کشورهای خارجی باشد. از همین منابع تاریخی و اماکن مذهبی و تاریخی شهرهای ایران بهره ببرند و فرهنگ غنی ایرانی را تبیین کنند. باید مسافران و زائران شهرهای مذهبی در ایام مختلف، جامعه هدف باشند؛ همچنین شهرها باید در نصب المان‌ها و نمادها برای گردشگران اقدام موثر داشته باشند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز گفت: نشست‌های هم فکری بین شوراهای شهر و سیاست‌گذاران شهرهای مختلف باید در تبادل اطلاعات به نقشه راه ها و نصب المان‌ها، ساختمان ها و بناهای فرهنگی، عمرانی و کارهای مختلف و کاهش هزینه ها و تسریع امور اجرایی تأثیر گذار باشد. 

انتهای پیام
captcha