ضرورت تجدیدنظر در شیوه‌های تبلیغ دینی
کد خبر: 4152261
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۷

ضرورت تجدیدنظر در شیوه‌های تبلیغ دینی

استاندار فارس با تأکید بر اینکه باید در شیوه‌ها و روش‌های خود در تبلیغ دین و مباحث دینی تجدید نظر کنیم، گفت: نباید در انجام تبلیغات دینی منتظر بمانیم و دست روی دست بگذاریم که امکانات، زمان و مکان مناسب فراهم شود.

بازدید استاندار فارس از سازمان تبلیغات اسلامی استانبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، محمدهادی ایمانیه، استاندار فارس امروز، 12 تیرماه در بازدید از سازمان تبلیغات اسلامی این استان با تأکید بر اینکه باید در شیوه‌ها و روش‌های خود در تبلیغ دین و مباحث دینی تجدید نظر کنیم، گفت: نباید در انجام تبلیغات دینی منتظر بمانیم و دست روی دست بگذاریم که امکانات، زمان و مکان مناسب فراهم شود، باید از هر فرصت و امکانی برای تبلیغ مسائل دینی استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: در این زمینه می‌توانیم به گونه‌ای عمل کنیم که استان فارس در روش‌های تبلیغی، به استانی پیشتاز در تحول تبلیغات تبدیل شود.

ایمانیه با تأکید بر اینکه باید در انجام تبلیغات، وابستگی خود را از امکانات و تجهیزات فیزیکی و سخت‌افزاری بکاهیم و در این زمینه خود را به فکر، اندیشه و اراده‌ای که داریم وابسته کنیم، افزود: یک نمونه بارز و یک اقدام مهم تبلیغی از میان تبلیغاتی که پیامبر و سایر ائمه انجام دادند حادثه غدیر خم بود که از بعد از بعثت پیامبر(ص)، حادثه‌ای با این بزرگی، اهمیت و ابعاد سراغ نداریم.

استاندار فارس تأکید کرد: نباید در انجام تبلیغات دینی منتظر بمانیم و دست روی دست بگذاریم که امکانات، زمان و مکان مناسب فراهم شود، باید از هر فرصت و امکانی برای تبلیغ مسائل دینی استفاده کنیم.

لزوم تشکیل منظم جلسات قرارگاه فرهنگی

ایمانیه با اشاره مصوبه سال گذشته شورای فرهنگ عمومی استان مبنی بر تشکیل قرارگاه فرهنگی و اجتماعی در استان گفت: این قرارگاه نباید به یک نام منتهی شود و از تشکیل جلسات و خروجی قابل قبول خبری نباشد.

استاندار فارس افزود: دستگاه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ از جمله تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد، معاونت فرهنگی شهرداری، کانون پرورش فکری، حوزه هنری، امور مساجد و دیگر مجموعه‌ها باید به شکل منظم و هفتگی گرد هم آیند و مباحث مرتبط با حوزه فرهنگ و مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان را دنبال کنند.

وی خواستار بهره‌گیری مناسب از ظرفیت مساجد به عنوان بزگترین کانون تبلیغ دین شد و گفت: با وجود جایگاه مساجد و اثرگذاری که این مکان می‌تواند داشته باشد، بعضاً مساجد یا در ساعت‌هایی تعطیل هستند و یا در صورت باز بودن امام جماعت ندارند.

ایمانیه به فرمایش رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که در مسئله ائمه جماعت تحول ایجاد شود و در آخرین پیامشان هم مهم‌ترین رکن مساجد را امام جماعت آن دانستند و خواستار استفاده از ائمه جماعت جوان، خوش فکر، با برنامه و با انگیره شدند.

انتهای پیام
captcha