کد خبر: 4314478
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
سردار ابراهیم بیانی:

ایثارگری شهدا مانع از نفوذ دشمنان به کشور شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با تأکید بر اینکه امنیت و آرامش امروز ایران حاصل مجاهدت شهدا در هشت سال دفاع مقدس و همچنین نقش‌آفرینی شهدای مدافع حرم در مقابله با داعش است، گفت: این ایثارگری‌ها مانع تکرار سرنوشت تلخ ایران در جنگ‌های جهانی و جلوگیری از نفوذ دشمنان به کشور شد.

سردار ابراهیم بیانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارسبه گزارش ایکنا از فارس، سردار ابراهیم بیانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، امروز دوشنبه، 12 آبان‌ماه در یادواره شهدای دانش‌آموز فارس که در دبیرستان شاهد فیض ناحیه ۳ شیراز برگزار شد، گفت: شهدا جزو افرادی بودند که بیشترین عشق را به خانواده‌هایشان داشتند، اما از آن‌ها گذشتند و جان خود را نثار انقلاب کردند. 

وی افزود: شهدا همه دارایی‌ها و موقعیت خود را رها کردند و در سخت‌ترین شرایط در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافتند و شجاعانه مقابل دشمن ایستادند و از میهن اسلامی دفاع کردند.

بیانی تصریح کرد: رزمندگان اسلام در طول دوران جنگ در شرایط سخت آب و هوایی از جمله گرمای شدید خوزستان و سرمای طاقت‌فرسای کردستان مردانه ایستادند و از جان خود گذشتند تا گزندی به این کشور نرسد. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس بیان کرد: در جنگ جهانی اول با اینکه ایران اعلام بی‌طرفی کرد، کشور اشغال شد و قحطی همه جا را فراگرفت و حدود نیمی از جمعیت آن زمان کشور بر اثر گرسنگی مردند؛ در جنگ جهانی دوم نیز علی‌رغم اعلام بی‌طرفی، کشور اشغال و حدود یک میلیون نفر نیز کشته شدند.

وی اضافه کرد: در جنگ هشت ساله با اینکه همه کشورها در کنار صدام قرار گرفته بودند ما خاک خود را کاملاً حفظ کردیم و کمتر از ۱۸۰ هزار نفر شهید تقدیم کردیم. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: در دوران مبارزه با داعش نیز اگر شهدا نمی‌رفتند و در سوریه و عراق در برابر دشمن نمی‌ایستادند، امروز سرنوشت کشور معلوم نبود، بنابراین افتخارات و امنیت امروز ما، مدیون شهدا و ایثارگران است.

انتهای پیام
captcha