کد خبر: 4314248
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵

تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ای فارس شتاب می‌گیرد

در نشست مدیران کل راه و شهرسازی و کتابخانه‌های عمومی فارس، تکمیل پروژه‌های شش کتابخانه عمومی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مواردی برای شتاب‌گیری تکمیل این پروژه‌ها به تصویب رسید.

نشست مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس با مدیرکل راه و شهرسازی استانبه گزارش ایکنا از فارس، محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس، امروز یکشنبه، 11 آبان‌ماه در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی فارس درباره تکمیل شش پروژه «کتابخانه استاد شهید مطهری» شهر نورآباد، «کتابخانه روستای تفیهان شیراز»، «کتابخانه مرکزی قیروکارزین»، «کتابخانه شهر کامفیروز مرودشت»، «کتابخانه مرکزی اقلید» و «کتابخانه مرکزی شیراز» به تبیین مباحثی پرداخت. 

وی بر ضرورت اتمام این پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: لازم است در رایزنی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس، پیگیری برای جذب اعتبارات این پروژه‌ها مورد اهمیت باشد.

فیروزی تصریح کرد: کتابخانه‌های تفیهان، نورآباد، قیروکارزین و کامفیروز به ترتیب بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارد؛ در صورت تأمین اعتبار پایدار دو پروژه تفیهان و نورآباد تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس ادامه داد: تفاهم‌نامه چندجانبه ساخت کتابخانه مرکزی شیراز به امضا رسیده و نگاه مسئولان بر این است که اجرای این پروژه با اداره‌کل راه و شهرسازی فارس باشد؛ نیاز است نقشه کتابخانه مرکزی نهایی و مراحل ساخت آغاز شود.

محمدمهدی عبدالهی، مدیرکل راه و شهرسازی فارس نیز در این دیدار بر تکمیل سریع پروژه‌های کتابخانه‌ای تأکید و اظهار کرد: با توجه به نقش کتابخانه‌های جدید و تنوع خدمات کتابخانه‌ها، به ثمر رسیدن پروژه‌های کتابخانه‌ای مورد تأکید است.

وی تصریح کرد: از هزینه مولدسازی زمین‌های متعلق به اداره‌کل راه و شهرسازی برای تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ها استفاده شود‌.

انتهای پیام
captcha