کد خبر: 4321937
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲

کلنگ احداث نخستین هنرستان گردشگری جنوب کشور در مرودشت به زمین زده شد

در آیینی رسمی با حضور جمعی از مسئولان استانی، عملیات ساخت نخستین هنرستان تخصصی گردشگری در جنوب کشور در شهرستان مرودشت آغاز شد.

کلنگ احداث نخستین هنرستان گردشگری جنوب کشور در مرودشتبه گزارش ایکنا از فارس، مراسم کلنگ‌زنی عملیات ساخت نخستین هنرستان تخصصی گردشگری جنوب کشور، امروز، 18 آذرماه در شهرستان مرودشت برگزار شد. 

امین سینایی، مدیرکل نوسازی مدارس فارس در این مراسم با بیان اینکه در مرودشت فقر فضای فیزیکی آموزشی وجود دارد، گفت: این هنرستان می‌تواند نقطه عطفی در ارتقای کیفیت آموزش و کاهش نرخ ترک تحصیل باشد. 

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر توسعه هنرستان‌ها ادامه داد: با خلاقیت و پیشنهاد مدیر آموزش و پرورش مرودشت، امروز شاهد آغاز ساخت هنرستانی هستیم که با رویکردی نوین، آموزش‌های مهارتی را هدف قرار داده است.

مدیرکل نوسازی مدارس فارس با اشاره به برنامه‌های دولت برای ریشه‌کنی بیکاری، توسعه هنرستان‌ها را یکی از مهم‌ترین ابزارهای تحقق این هدف دانست و گفت: این پروژه می‌تواند نقشی جدی در کاهش بیکاری منطقه ایفا کند.

وی همچنین با تأکید بر اینکه فضاهای فیزیکی آموزشی تا ۳۰ درصد در فرآیند تعلیم و تربیت اثرگذارند، بر ضرورت سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه تأکید کرد.

سینایی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی در مرودشت اظهار کرد: چالش اصلی ما در خود شهر مرودشت است؛ مهاجرت‌ها باعث کمبود شدید فضای آموزشی شده و این شهر از این منظر وضعیت مناسبی ندارد.

وی با قدردانی از فرماندار مرودشت بابت تخصیص ۱۰ درصد از اعتبارات شهرستان برای توسعه فضاهای آموزشی گفت: نوید می‌دهیم که در سال تحصیلی آینده، شرایط آموزشی مرودشت بهبود چشمگیری خواهد داشت.

یادآور می‌شود، این پروژه قرار است با هدف ایجاد زیرساخت‌های لازم برای آموزش‌های تخصصی گردشگری، پاسخی به نیازهای مهارتی منطقه و فرصت‌آفرینی برای دانش‌آموزان علاقه‌مند باشد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha