کد خبر: 4322204
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۵

منشور حقوق بشر تقلیدی کودکانه از رساله‌الحقوق امام سجاد(ع) است

مدیر گروه حقوق جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: صحیفه سجادیه گنجینه‌ای است که می‌تواند مبنای رویدادهای پژوهشی قرار گیرد و منشور حقوق بشر در برابر آن تقلیدی کودکانه است.

جلال‌الدین حسانی، دکتری حقوق کیفری و جرم‌شناسی و مدیر گروه حقوق جهاد دانشگاهی استان بوشهربه گزارش ایکنا از فارس، جلال‌الدین حسانی، دکتری حقوق کیفری و جرم‌شناسی و مدیر گروه حقوق جهاد دانشگاهی استان بوشهر امروز چهارشنبه، 19 آذر در همایش صحیفه سجادیه از برنامه‎‌های همایش ملی ریحانه‌النبی شهرستان مهر گفت: صحیفه سجادیه گنجینه‌ای است که می‌تواند مبنای رویدادهای پژوهشی قرار گیرد و منشور حقوق بشر در برابر آن تقلیدی کودکانه است.

وی با طرح این پرسش که جهاددانشگاهی چگونه می‌تواند آموزه‌های دینی را در گستره کارویژه‌های خود نشان دهد؟ اظهار کرد: انقلاب اسلامی نهادهای تازه‌ای را به کشور وارد کرد که شورای عالی انقلاب فرهنگی و جهاددانشگاهی از جمله آن‌ها هستند.

حسانی با اشاره به اساسنامه جهاددانشگاهی افزود: این نهاد نوآورانه بر پایه چهار رویکرد کارآفرینی، ارائه دوره‌های آموزشی، پژوهش و فعالیت‌های علمی شکل گرفته است.

مدیر گروه حقوق جهاددانشگاهی استان بوشهر در ادامه با بیان اهمیت منشورهای حقوقی گفت: منشور حقوق بشر در واقع تقلیدی کودکانه از آثار امام سجاد(ع) به‌ویژه رساله‌الحقوق و صحیفه سجادیه است.

وی تأکید کرد: صحیفه سجادیه ویژگی‌هایی دارد که می‌تواند امیدبخش رویدادهای پژوهشی باشد؛ نخستین ویژگی آن دعا بنیادی است و دومین ویژگی کاربردی‌نگری به دعاست که می‌تواند راهگشای پژوهش‌های علمی و دینی باشد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha