کد خبر: 4277631
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰

ضرورت حمایت از معیشت مردم با تقویت طرح «از مزرعه تا سفره» در فارس

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس خواستار تداوم و تقویت طرح «از مزرعه تا سفره» به منظور حمایت از مباحث معیشتی مردم شد.

مسعود گورزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، مسعود گورزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس امروز، اول اردیبهشت در نشست کارگروه اقدام مشترک تنظیم بازار فارس با اشاره به طرح «از مزرعه تا سفره» در شیراز گفت: این طرح خوب که هم به نفع مصرف‌کننده و هم به نفع تولیدکننده است، باید تقویت شده و در سال ۱۴۰۴ به نحو مطلوب ادامه یابد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی طرح از مزرعه توجه به معیشت مردم و کوتاه‌کردن دست دلالان است، تصریح کرد: نظام توزیع این طرح که می‌تواند الگویی موفق برای کشور باشد، نیازمند حمایت و حذف نواقص در ادامه مسیر خدمت‌رسانی به شهروندان است.

مرتضی شریفی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این نشست با بیان اینکه بازارچه‌های طرح از مزرعه تا سفره بر مدیریت قیمت مغازه‌های محدوده این مراکز اثرگذار هستند، گفت: بررسی‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد وجود بازارچه‌های شهرداری باعث شده تا قیمت‌ها در محدوده این مراکز مدیریت و کنترل شود و عرضه محصولات در مغازه‌های اطراف با قیمت مناسب به شهروندان انجام شود.

وی افزود: از شهرداری و شورای اسلامی شهر تقاضا داریم همانند گذشته از طرح از مزرعه حمایت و در تداوم اجرای آن در سال جاری اقدام کنند.

پژمان شفیعی، رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری شیراز نیز در این نشست مهم‌ترین دستاورد طرح از مزرعه تا سفره را حمایت از اقشار کم‌برخوردار، تنظیم بازار و ایجاد رقابت عنوان کرد و افزود: در سال گذشته با حمایت شهردار و شورای اسلامی طرح از مزرعه تا سفره توانست تا حدود زیادی رضایت شهروندان را کسب کند.

وی بیان کرد: در تلاش هستیم تا در سال جاری نقاط قوت را تقویت و نواقص طرح را مسیر خدمت به شهروندان فهیم کلان‌شهر شیراز را برطرف کنیم.

انتهای پیام
captcha