به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از مرکز اطلاعرسانی پلیس فارس، حجتالاسلام والمسلمین سید بهروز زمانی اصل، رئیس عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی فارس امروز، 26 اسفند گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، فرماندهی انتظامی استان فارس با هدف گرامیداشت یاد وخاطره 14هزار شهید والا مقام فراجا، پویش ختم قرآن کریم را در این استان آغاز کرد.
وی گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی مغنتم برای انس هر چه بیشتر با قرآن کریم و تلاوت این کتاب آسمانی است و چه نیکوست که در این ماه پرفضیلت، با هدیه تلاوت قرآن به روح بلند شهدا، یاد و خاطره آنان را گرامی بداریم.
زمانی اصل با اشاره به پویش ختم قرآن کریم به نیابت از 14000 شهید فراجا، از عموم مردم استان فارس دعوت کرد تا با شرکت در این پویش معنوی، ضمن بهرمندی از برکات ماه رمضان، با آرمانهای شهدا تجدید پیمان کنند.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی فارس تصریح کرد: علاقهمندان به شرکت در این پویش میتوانند برای مشارکت در ختم قرآن کریم اقدام کنند.
وی اصل مهلت شرکت در این پویش را تا پایان ماه مبارک رمضان اعلام و اضافه کرد: این پویش معنوی از ابتدای ماه مبارک آغاز شده است.
انتهای پیام