ظهور منجی از نقاط مشترک ادیان الهی است
کد خبر: 4201779
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹
حسینی:

ظهور منجی از نقاط مشترک ادیان الهی است

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به آیات و روایات درباره ظهور منجی گفت: در بیش از ۶٠ کتب روایی اهل سنت، بالغ بر ۵٠٠ حدیث در این باره آمده است و در کتاب‌های آسمانی تورات و انجیل و زبور هم بیان شده است.

جشن نیمه شعبان، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، جشن بزرگ میلاد با سعادت منجی عالم بشریت امام زمان (عج) و نشست تبیینی با شرکت خانواده‌های دانشگاهیان و با حضور معاون امور مجلس ریاست جمهوری شامگاه شنبه، ۵ اسفندماه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در شیراز برگزار شد.

سیدمحمد حسینی، معاون امور مجلس ریاست جمهوری در این مراسم ابتدا به صحبت‌هایی در وصف حضرت موعود(عج) پرداخت و گفت: بزرگان ما وقتی می‌خواهند از حضرت مهدی (عج) سخن بگویند، از آیات قرآن دلیل می‌آورند.

وی افزود: برخی آیات قرآن در این باره واضح و روشن است و در برخی دیگر از آیات نیز با تفسیر آیات به بحث حضور آن حضرت می‌رسیم. ۲۶٠ آیه در وصف ایشان بیان شده است که نیاز به شرح و بیان دارد.

حسینی گفت: حتی در بیش از ۶٠ کتب روایی اهل سنت، بالغ بر ۵٠٠ حدیث در این باره آمده و در کتاب‌های آسمانی تورات و انجیل و زبور هم بیان شده است.

معاون امور مجلس ریاست جمهوری ادامه داد: حکومت حضرت، مختص یک قاره یا گوشه‌ای از جهان نیست و کل زمین را در بر می‌گیرد. ولو اینکه عده‌ای تلاش کنند که این ظهور به تأخیر بیفتد، ظهور حضرت یک امر قطعی است و به مدینه‌ فاضله‌ای که همه کمالات و خوبی‌ها را در خود خواهد داشت، خواهیم رسید.

وی در ادامه سخنان خود به لزوم پرداختن به مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ما باید به سمت و سویی بریم که دانش‌آموز و دانشجوی ما، کار و مهارتی بلد باشد تا در آینده به مشکل اشتغال برخورد نکند.در همین زمینه در برنامه هفتم توسعه، توجه خاصی به مهارت‌آموزی شده است.

معاون امور مجلس ریاست جمهوری با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان کارهای بزرگی انجام می‌دهند و نشان می‌دهند که اگر اراده و عزم جدی داشته باشیم، راه‌ها باز و هموار می‌شوند، گفت: در گذشته برخی می‌گفتند ما به بن بست رسیده‌ایم و کاری نمی‌توان انجام داد، ولی این دولت در ۳٠ ماه گذشته نشان داده است که با جدیت و مجاهدت و پیگیری کارهای بزرگی را می‌توان انجام داد.

حسینی با اشاره به اینکه کسری بودجه، بدهی‌ها و ناترازی‌ها در زمینه آب، برق، انرژی و سایر مشکلات در حال حل شدن است، گفت: یکی از ضعف‌های دولت، ضعف اطلاع‌رسانی است که آن هم دلیل دارد. چون آن‌قدر حجم خدمات بالا است که نمی‌توان یک به یک به بیان همه آن‌ها پرداخت.

نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در خصوص انتخابات پیش‌رو نیز گفت: عده‌ای روحیه ناامیدی به جامعه تزریق کرده و طوری وانمود می‌کنند که مجلس تأثیری در سرنوشت کشور ندارد. اما بنده‌ که هم در مجلس بوده‌ام و هم در دولت، می‌دانم که مجلس چقدر در قانون‌گذاری و در همه اموری که دولت می‌خواهد پیش ببرد، مؤثر است.

در انتخابات بی‌تفاوت نباشیم

وی افزود: مجلس قدرتمند است و جایگاه مهمی دارد و ما نباید به این انتخابات بی‌تفاوت باشیم. باید سعی کنیم رای درستی دهیم تا افرادی سرکار بیایند که منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح دهند و به‌جای تنش، به دنبال ایجاد همدلی و کار باشند.

معاون امور مجلس ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه مجلس ما مجلس صوری و فرمایشی نیست، گفت: قبل از انقلاب، مجلس عملاً نقشی نداشت و صرفاً اوامر ملوکانه را دنبال می‌کرد. حتی حالا هم کشورهایی مثل انگلیس، فرانسه‌ و آلمان که خودشان را مهد تمدن می‌دانند، مجلسشان آن تأثیرگذاری لازم را ندارد. در آمریکا هم وقتی که رئیس جمهور می‌تواند یک‌طرفه مصوبات مجلس را وتو کند، یعنی اینکه مجلس کارایی لازم را ندارد.

حسینی افزود: با توجه به این نکات، متوجه می‌شویم که مجلس ما جایگاه رفیعی دارد و اگر نیروهای توانمند به آن وارد شوند، می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

وی در پایان گفت: درست است که انقلاب ما دستاوردهای زیادی داشته است اما کاستی‌های زیادی هم داریم. گاهی افراد ناکارآمد انتخاب شده‌اند که باعث شده حرکت مملکت به سوی پیشرفت کند شود، بنابراین نیاز به اقتدار، امنیت و وحدت داریم و همه باید مشارکت فراگیری در انتخابات ۱۱ اسفند داشته باشیم.

انتهای پیام
captcha