توضیحات صریح حجت‌الاسلام خسروپناه درباره واگذاری شورای توسعه فرهنگ قرآنی + صوت
کد خبر: 4131200
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۴

توضیحات صریح حجت‌الاسلام خسروپناه درباره واگذاری شورای توسعه فرهنگ قرآنی + صوت

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه همه شوراهای اقماری، مصوبه شورای عالی را دارند و تصمیم در مورد واگذاری آنها باید در شورای عالی گرفته شود، گفت: قبل از اینکه موضوع واگذاری شورای توسعه فرهنگ قرآنی در دستور شورای عالی قرار گیرد، حتماً باید با متخصصان و اهل قرآن و اعضای شورای توسعه، گفت‌وگو و مباحثه داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی

به گزارش خبرنگار ایکنا، در جلسه پنجاه و هشتم شورای توسعه فرهنگ قرآنی که با حضور رئیس و دبیر جدید این شورا و نیز وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر سابق آموزش و پرورش برگزار شد، پیشنهادی مبنی بر واگذاری شورای توسعه فرهنگ قرآنی به نهادی خارج از مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی داده شد.

موضوعی که با توجه به قرار نداشتن آن در بین دستور جلسه، اجازه اظهارنظر چندانی به حاضران در جلسه در مورد آن داده نشد و تنها یک نفر از اعضا نکات کوتاهی را در نقد این موضوع بیان کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در حاشیه این جلسه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در مورد وضعیت شورا گفت: یکی از دستوراتی که ریاست محترم جمهوری داشتند این بود که دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی دست از تصدی‌گری‌های خاص بردارد و بیشتر به بحث سیاستگذاری و راهبری بپردازد.

وی افزود: بر همین اساس تأکید رئیس دولت سیزدهم این بود که شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی به دستگاه‌ها واگذار شود، اما چون همه شوراهای اقماری، مصوبه شورای عالی را دارند، این تصمیم باید در شورای عالی اخذ شود.

خسروپناه تصریح کرد: البته قبل از اینکه این موضوع در دستور شورای عالی قرار گیرد، حتماً باید با متخصصان مشورت کنیم و باید با اهل قرآن و با همین اعضای شورای توسعه یک جلسه گفت‌وگو و مباحثه داشته باشیم. در ادامه جمع‌بندی نظر کارشناسی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌بریم و هر تصمیم که آنجا گرفته شد، ابلاغ می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این سوال که آیا این فرایند به زودی آغاز می‌شود یا خیر؟ گفت:‌ نمی‌توان زمان دقیقی برای این موضوع بیان کرد، چرا که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به حدی دستورهای در نوبت مانده، وجود دارد که بعید می‌دانم به این زودی نوبت به واگذاری شورای توسعه برسد.

یادآور می‌شود شورای توسعه فرهنگ قرآنی که از آن با عنوان پارلمان قرآنی کشور یاد می‌شود، 38 عضو حقوقی و حقیقی دارد که از جمله اعضای حقوقی آن می‌توان به وزرای آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،‌ ورزش و جوانان، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس سازمان اداری استخدامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و ... اشاره کرد.

کد
انتهای پیام
captcha