مانع‌زدایی از تولید با اولویت در مجلس و دولت پیگیری شود
کد خبر: 3962554
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۰
حجت‌الاسلام تویسرکانی:

مانع‌زدایی از تولید با اولویت در مجلس و دولت پیگیری شود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: مانع‌زدایی از تولید با اولویت در مجلس و دولت پیگیری شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در مورد شعار سال اظهار کرد: مقام معظم رهبری چند سالی است که شعار سال را اقتصادی انتخاب می‌کنند و این به معنای آن است که ایشان درمان درد مردم را درمان مسائل اقتصادی تشخیص داده‌اند.

وی ادامه داد: متأسفانه مردم و مسئولان به طور شایسته به این شعارها توجه نکرده‌اند و مطالبات و خواست مقام معظم رهبری به صورت کامل و شایسته اجرا نشده است. امسال نیز در حقیقت سومین سالی است که پشت سر هم موضوع تولید به عنوان شعار سال اعلام می‌شود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین انتخاب شعار در مورد تولید توسط مقام معظم رهبری در سه سال متوالی را نشان دهنده اهمیت تولید دانست و گفت: کارشناسان و خبرگان مسائل اقتصادی تشخیصشان این بود که تا پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی‌ها شکل نگیرد، جهش تولید به صورت کامل محقق نخواهد شد؛ به همین دلیل است که باید پشتیبانی از تولید به صورت کامل، جدی گرفته شود و مانع‌زدایی‌ها به عنوان اولویتی در مجلس و دولت پیگیری شود.

مجلس قوانین جدید در امر تولید طراحی کند

حجت‌الاسلام تویسرکانی با اشاره به نقش مهم مجلس در پشتیبانی از تولید تصریح کرد: در حقیقت مجلس است که باید پشتیبانی از تولید را نهادینه کند و موانع تولید را که به صورت قانون درآمده ابطال کرده و قوانین جدید در امر تولید طراحی کند.

وی افزود: در آستانه قرن جدید و چهل ساله دوم انقلاب، حمایت از تولید و پشتیبانی و البته رفع منابع موانع تولید باید به صورت جدی توسط مسئولان دنبال شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در سال جاری گفت: امیدواریم در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو رئیس‌جمهور، دولت و افرادی انتخاب شوند که باور به شعارهای سال و فرامین مقام معظم رهبری داشته باشند و در حقیقت معتقد باشند که حل مشکلات کشور در درون کشور اتفاق می‌افتد و گره کور زندگی برخی از مردم باید با دست خود مردم باز شود نه دست بیگانگان و دیگران.

حجت‌الاسلام تویسرکانی بیان کرد: آن چیزی که باید به آن توجه ویژه داشت، بحث نگرانی‌ها و دغدغه‌های اقتصادی مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: سختی معیشت حدود ۳۰ ملیون نفر از مردم برای نظام اسلامی بسیار سخت و گران تمام می‌شود، این افراد از قشر ضعیف جامعه که اکثراً در مناطق محروم و حواشی شهرها زندگی می‌کنند، جمعیت‌هایی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سازمان بسیج هستند و جمعیت زیادی برای جامعه ما که شعار عدالت و اسلام را می‌دهیم به حساب می‌آیند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج تأکید کرد: تنها راه حل از بین بردن سختی معیشت زندگی مردم جدی گرفتن تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌هاست. کسانی که دلسوز این نظام هستند، باید به این موضوع فکر کنند و تحقق این خواسته مقام معظم رهبری را به صورت جدی در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به نابسامانی‌ها در حوزه تأمین مرغ، گفت: سوء مدیریت و عدم نظارت و نداشتن برنامه درست برای انجام امور موجب به وجود آمدن این شرایط شده در غیر این‌صورت مرغ به اندازه کافی در داخل کشور تولید می‌شود. کالا به اندازه کافی وجود دارد و اینکه این نابسامانی‌ها به وجود می‌آید، به دلیل همان ناهماهنگی‌ها، عدم پشتیبانی‌ها و موانع است، که گره کار بخشی در دولت و بخشی دیگر در قوانین است که مجلس باید این قوانین ناکارآمد را اصلاح کند.

حجت‌الاسلام تویسرکانی گفت: البته قوه قضاییه نیز مسئولیت دارد و خوشبختانه در این سال‌های اخیر اقدامات بسیار خوب و پسندیده‌ای را آیت‌الله رئیسی انجام داده‌اند.

وی افزود: امیدواریم که اقدامات قوه قضائیه همچنان با قدرت استمرار پیدا کند و شما می‌بینید که آیت‌الله رئیسی در سفرهای استانی خود نیز عمدتاً به از بین بردن موانع تولید می‌پردازند و پشتیبانی قضائی از جهش تولید در قوه قضائیه صورت گرفته است که جای تقدیر و تشکر دارد، اما در ارکان دیگر این حرکت انقلابی مشاهده نمی‌شود تا این جهش و پیشرفت اقتصادی در سفره‌های مردم دیده شود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج در پایان تأکید کرد: البته ممکن است در آمار و سخنرانی‌ها مطالبی گفته شود، اما آن چیزی که مهم است این است که مردم اقدامات صورت گرفته را بتوانند به خوبی حس و لمس کنند که از تولید پشتیبانی و موانع پیش روی تولید رفع شود.

انتهای پیام
captcha