کد خبر: 3951247
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶

نهاد مستقیمی برای حمایت از جلسات قرآن وجود ندارد

یكی از قاریان ممتاز استان فارس با بیان اینكه متأسفانه نهاد مستقیمی برای حمایت از جلسات و محافل قرآنی وجود ندارد، گفت: این مهم زمانی محقق می‌شود كه مجامع و پایگاه‌های قرآنی از طریق دستگاه‌های متصدی دریافت بودجه‌های قرآنی حمایت شوند.

عطاءالله امیدواری، یكی از قاریان برجسته استان فارس و رئیس اداره توسعه فعالیت‌های قرآنی دانشگاه علوم پزشكی شیراز، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری برای قرآن كریم گفت: اگر در زمینه‌ فعالیت‌های قرآنی سرمایه‌گذاری نشود، مطمئناً باید منتظر عواقب آن در زمینه رویدادهای فرهنگی باشیم و قطعاً باید تمام بودجه‌ها را صرف مقابله با تهاجم‌های فرهنگی، ضد اسلامی و قرآنی كنیم.


بيشتر بخوانيد:


وی با تأكید بر اینكه افزایش بودجه‌های قرآنی در مباحث فرهنگی بسیار اهمیت دارد، افزود: فرهنگ در جامعه اسلامی زمانی تضمین خواهد شد كه در راستای دید قرآنی باشد، در غیر این صورت باید بودجه‌ها صرف پیشگیری و مقابله با برنامه‌های ضد فرهنگ اسلامی و آرمان‌های انقلاب شود.

امیدواری سخنان مرحوم آیت‌الله‌العظمی بهجت را درباره قرآن یادآور شد و گفت: آن مرحوم فرمودند كه اگر بخواهیم مشكلات دانشگاه‌ها كم و مشكلات فرهنگی رفع شود باید قرآن را وارد دانشگاه‌ها كنیم. وضعیت قرآنی بین جوانان، دانشگاه‌ها و جامعه دانش‌آموزی نیاز به آسیب‌شناسی جدی دارد و اصولاً وضعیت جامعه ما به سمت و سویی رفته است كه باید برای حضور دانش‌آموزان و جوانان در برنامه‌های قرآنی سرمایه‌گذاری كنیم و خانواده‌ها باید برای این كار ترغیب شوند.

وی با بیان اینكه در عرصه برنامه‌های فرهنگی سرمایه‌گذاری‌های بسیاری انجام می‌شود اما در بحث فعالیت‌های قرآنی متأسفانه این طور نیست، گفت: اگر بودجه‌های قرآنی باز هم كاهش پیدا كند نتیجه‌اش تعطیلی بسیاری از مؤسسات قرآنی است که اثر مستقیم بر فعالیت‌های فرهنگی جامعه دارد.

این قاری ممتاز استان فارس با یادآوری اینكه قریب 15 سال جلسات قرآنی را در مسجد تاریخی آقاباباخان به‌صورت هفتگی برپا می‌كرده است اما به‌دلیل شیوع كرونا جلسات حضوری تعطیل و در بستر فضای مجازی فعالیت‌هایی انجام می‌شود، گفت: متأسفانه نهاد مستقیمی وجود ندارد كه از جلسات و محافل قرآنی حمایت كند و توقع این است كه مجامع و پایگاه‌های قرآنی حمایت شوند و این كار هم زمانی محقق می‌شود كه از طریق دستگاه‌هایی كه متصدی دریافت بودجه‌های قرآنی هستند، بودجه به آنان تزریق شود.

وی با بیان اینكه وقتی در این زمینه سرمایه‌گذاری خاصی اتفاق نیفتد، قطعاً خروجی مورد انتظار جامعه قرآنی و اسلامی نیست، گفت: اگر بخواهیم در زمینه قرآنی نظاره‌گر اتفاق خوب و شایسته باشیم نباید تنها به سمت مسابقه و جشنواره قدم برداریم.

امیدواری در پایان با تصریح اینكه اكنون در قسمت آموزش و تبلیغ و ترویج قرآن بسیار دچار خلأ هستیم چون  تشویق و ترغیبی مخصوصاً بین نسل كودكان و نوجوانان ما اتفاق نمی‌افتد، گفت: امیدواریم متصدیان فرهنگی به این فكر بیفتند كه اگر در زمینه قرآنی سرمایه‌گذاری نكنند مطمئناً باید بودجه‌های خود را صرف جلوگیری از ابتذال و بسیاری از آسیب‌ها كه متأسفانه در جامعه ما شاهد هستیم، خواهیم پرداخت.

انتهای پیام
captcha