کد خبر: 3931562
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴

راه‌اندازی موزه تاریخ آموزش و پرورش فارس پس از ۲۰ سال وقفه

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس از راه‌اندازی موزه تاریخ آموزش و پرورش فارس پس از ۲۰ سال وقفه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این موزه با ارزش تداعی‌گر دوران تکاملی آموزش و پرورش در استان فارس است.

به گزارش ایكنا از فارس، محسن كلاری، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس امروز، 6 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: به‌زودی موزه تاریخ آموزش و پرورش فارس پس از 20 ساله وقف راه‌اندازی خواهد شد كه این موزه تداعی‌گر دوران تكاملی این سازمان خواهد بود.

وی با بیان اینکه بخش اول از راه‌اندازی این موزه در سال 1379 شروع شد، افزود:  لزوم ایجاد فرهنگ بسیار غنی استان پهناور فارس با دارا بودن آموزش و پرورشی به قدمت حدود 125 سال سابقه ضروری و اجتناب‌ناپذیر بود.

كلاری با تصریح اینکه تمام مدیران کلان ادوار مختلف بر این بودند که موزه تاریخ آموزش و پرورش را راه‌اندازی کنند، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در آینده‌ای نزدیک شاهد افتتاح این موزه با حدود 8 هزار اثر تاریخی، آموزشی و پرورشی مربوط به 125 سال تاریخ ارزشمند و پرافتخار آموزش و پرورش استان فارس خواهیم بود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس گفت: این موزه در یکی از بناهای زیبا و تاریخی آموزش و پرورش افتتاح خواهد شد و امیدواریم محلی برای حضور و استفاده عموم مردم و به ویژه فرهنگیان باشد.

وی ادامه داد: در راه‌اندازی این موزه همه فرهنگیان و مسؤلان نقش بسزایی داشتند به ویژه برخی از بازنشستگان عزیز که آثار مختلف مکتوب مربوط به سال‌های مختلف تحصیل خود و ابزارهایی شامل کیف‌های مدرسه قدیم، لوازم‌التحریر، بخاری‌های قدیمی، تخته سیاه قدیمی و آنچه به تعلیم و تربیت در دوران گذشته بود را ارائه کردند.

كلاری با اشاره به اینکه تاریخ آموزش و پرورش فارس شامل 3 بخش روستایی، عشایری و شهری است گفت: در واقع این موزه با ارزش تداعی‌گر دوران تکاملی آموزش و پرورش در استان فارس است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: با ارائه اسناد مهم آموزشی، پژوهشی و تربیتی که جمع‌آوری شده در نظر داریم یک گنجینه ارزشمندی را در اختیار علاقه‌مندان به موزه آموزش و پرورش و تمام فرهنگیانی که در داخل و خارج از کشور حضور دارند، ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه این کار با همت خیران صورت می‌گیرد، گفت: فرهنگیان بازنشسته، دانش‌آموزان مقیم خارج از کشور  به محض اطلاع از راه‌اندازی این موزه آثار زیبایی و عموم مردم نیز کتاب‌های مختلف  آموزشی زمان تحصیل خود را برای ما ارسال کردند.

كلاری با بیان اینکه این موزه به وضعیت آموزشی کشور و استان فارس در زمان‌های متفاوت اشاره دارد، گفت: موزه تاریخ آموزش و پرورش شامل بخش‌های مختلفی است که نه تنها نگاه موزه‌ای، جمع‌آوری و گردآوری را دارد بلکه به مکانی برای ارائه موضوع آموزش و تعلیم و تربیت در دروران‌ها و سبک‌های مختلف تبدیل شده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس از همه علاقه‌مندان خواست هر آنچه که به دوران تحصیل خود و حتی پدران و نیاکانشان مربوط می‌شود را در اختیار این موزه قرار دهند تا در معرض دید عموم قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha