حجاب؛ تضمین‌كننده حضور شرافتمندانه زن در اجتماع
کد خبر: 3910034
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸

حجاب؛ تضمین‌كننده حضور شرافتمندانه زن در اجتماع

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس با بیان اینكه هفته عفاف و حجاب بهانه‌ای برای گفت‌وگو در خصوص زن نیست بلكه سمبلی فرا تاریخی برای انسان در تراز اسلام است، گفت: امروزه اگر اسلام از فلسفه حجاب می‌گوید، یعنی آنکه راه حضور شرافتمندانه زن در عرصه اجتماع باید تضمین شود.

به گزارش ایكنا از فارس، ناصر جوکار، رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس، امروز، 22 تیرماه در جمع بانوان فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان كه به‌مناسبت فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب برگزار شد، گفت: این هفته یک بهانه موسمی برای گفت‌وگو در خصوص زن نیست که سمبلی فرا تاریخی برای انسان در تراز اسلام است، زیرا در حالی که تا پایان هزاره دوم، سه نوع انسان در عصر مدرنیته تعریف شده بود(انسان فاشیزم، لیبرالیزم، سوسیالیزم) اما از خاستگاه انقلاب اسلامی، به ناگاه انسان دیگری به نام انسان اسلام سر بر آورد و معادلات انسان مدرنیته را به کلی بر هم زد.

وی افزود: این انقلاب، زن سانسور شده از تاریخ را به تاریخ عودت داد، چرا که مادر این انقلاب را زنان شهید گوهرشاد می‌دانیم و رهبر این انقلاب را نیز شاگرد مکتب زنی  به نام حضرت فاطمه معصومه(س).

جوكار با بیان اینكه دنیای مدرنیته کلاه زن را برداشت به‌طوری که ایشان را از خانه به کارخانه و از کارخانه به فحشا خانه راهی كرد، گفت: این اندیشه مخوف شیطانی، به شکلی مهندسی شده و سیستماتیک، هویت زن را از طریق برجسته کردن جنسیت او تنزل داد و آزادی را احترام به هوس تعریف کرد.

وی ادامه داد:  انقلاب اسلامی نیز از تحریف شخصیت مقام منیع زن اعاده حیثیت كرد و آزادی را به تعبیر شهید مطهری، انسانیت رها شده و نه حیوانیت رها شده تعریف کرد و از منظر زیبایی شناختی و ایستاتیک و معرفت شناسی و اپیستیمولوژیک، علیه یکسان‌سازی حقوق زن و مرد و شبیه‌سازی آن شورید و آن را عملی استبدادی و غیر عقلی و غیر شرعی نامید.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس گفت: در حوزه اقتصاد نیز نظام جمهوری اسلامی زن را از بردگی رهانید و با به رسمیت شناختن حق اقتصادی او و برداشتن تکلیف اقتصادی از دوش ایشان، زن را از مفاهیم بورژوایی، انقیادی و سلطگی اقتصادی رهانید و ایشان را مالک دسترنج خود كرد.

وی بیان كرد: امروزه نیز اگر اسلام از فلسفه حجاب می‌گوید، یعنی آنکه راه حضور شرافتمندانه زن در عرصه اجتماع باید تضمین شود وگرنه در خانه نه تنها حجاب امری مهمل که یکی از توصیه‌های اسلام، برهنگی و تبرج جنسی برای همسر است.

جوکار با بیان اینكه زن تمدن‌ساز زنی است که در بیرون خانه یک انسان به تمام معنا و درون خانه یک زن به تمام معنا است،‌ گفت: این زن، هرگز اسلامی‌گری را در مقابل ایرانی‌گری تفسیر نکرده و نه قائل به زن شرقی بی نقش و نه زن غربی بی‌هویت است. چرا که نه نگاه جهان مدرنیته امروز نسبت به زن صحیح است و نه نگاه اعراب جاهلی نسبت به این مخلوق با عظمت الهی.

رئیس سازمان بسیج فرهنگیان فارس یادآور شد: اینکه خداوند بین زن و مرد، زن را برگزید تا بدن او مجرای ورود انسان‌های جدید به عالم هستی باشد، یعنی اینکه تمام انسان‌ها مخلوق و آفریده و جزئی از پاره تن زن است. در مدح و عظمت زن همین بس که نبی مکرم اسلام(ص) می‌فرمایند ای مردم، بین فرزندانتان تفاوت قائل نشوید، اما اگر خواستید تفاوت قائل شوید، دخترانتان را مقدم بر پسران بدانید.

انتهای پیام
captcha