الگوهای قرآنی به جامعه پزشکی معرفی شوند
کد خبر: 3609623
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷
قربانی در مراسم رونمایی از مستند «حکیم دل‌ها»:

الگوهای قرآنی به جامعه پزشکی معرفی شوند

گروه سلامت: عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی بر معرفی الگوهای قرآنی و اخلاقی برای جامعه پزشکی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رحیم قربانی، رئیس مرکز قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول‌الله تهران در مراسم رونمایی از مستند «حکیم دل‌ها» ویژه پرچمدار احیای حکمت و طب سنتی ایرانی، اسلامی و قرآن سلامت محمد مهدی اصفهانی استاد فقید دانشگاه علوم پزشکی تهران که شب گذشته در نمایشگاه بین‌المللی قرآن برگزار شد با اشاره به خصلت‌های نیکوی این قرآن پژوه برجسته اظهار کرد: طی 4 سالی که در خدمت این بزرگوار در گروه قرآن، عترت و سلامت بودم، کاملا حس می‌کردم که وجود این استاد فرزانه با قرآن عجین شده است.
رئیس اسبق قرآن و عترت وزارت بهداشت ادامه داد: اگرچه ایشان را دیر شناختم اما وظیفه خود می‌دانم که چنین شخصیتی را به عنوان یک الگوی قرآنی، اخلاقی و علمی به جامعه پزشکی معرفی کنیم.
عضو گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: امیدوارم در کشور به جایی برسیم که در میان جامعه پزشکی کسانی همچون دکتر اصفهانی تربیت شوند؛ کسانی که افزون بر تخصص پزشکی، آیات قرآن کریم در جای جای زندگیشان ظهور و بروز یابد.
وی تأکید کرد: معرفی شخصیت‌های برجسته‌ای نظیر دکتر اصفهانی به جامعه، وظیفه همه ماست و اینگونه شخصیت‌ها می بایست به عنوان اسوه والگو به جامعه قرآنی و جامعه پزشکی کشور معرفی شوند.
قربانی یادآور شد: کمترین کاری که برای معرفی شخصیت این استاد فقید قرآن و سلامت می‌توانستیم انجام دهیم، ساخت مستندی از زندگی ایشان بود؛ ساخت این مستند مقدمه‌ای برای شناخت بهتر جامعه پزشکی از ایشان و ادای دینی به این استاد فقید است.
در ادامه این برنامه مهدی صالحی، رییس اداره پژوهش‌های قرآنی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به مسیر شکل‌گیری و ساخت مستند زندگی استاد محمدمهدی اصفهانی اظهار کرد: مسیر ساخت این مستند به گونه‌ای بود که هر اندازه بیشتر با شخصیت این استاد فرزانه آشنا می شدیم، تاسف می‌خوردیم که چرا بیش از این زندگی و شخصیت ایشان را درک نکردیم.
وی افزود: در بعد علمی ایشان گفتنی‌ها بسیار است و امیدوارم دانشجویان علوم پزشکی زندگی ایشان را سرلوحه قرار داده و از ابعاد شخصیتی ایشان الگو بگیرند.
رضا صبور، مستند ساز با اشاره به شخصیت برجسته استاد فقید «محمدمهدی اصفهانی» چگونگی تهیه مستند «حکیم دل‌ها» پرداخت و اظهار کرد: ساخت این مستند ۳۰ روز به طول انجامید و هر اندازه که پیش‌ می‌رفتیم افق‌های جدیدتری در برابرمان گشوده می‌شد چرا که در این مستند 70 چهره مذهبی، علمی و فرهنگی در رابطه با استاد اصفهانی صحبت می‌کرد هر یک سخن تازه‌ای در رابطه با ابعاد شخصیتی این پزشک برجسته کشور می‌گفت. 
وی افزود: در ابتدا تصمیم بر ساخت مستندی ۳۰ دقیقه‌ای بود، در نهایت مستندی ۹۰ دقیقه‌ای برای مراکز علمی و دانشگاهی و مستندی ۶۰ دقیقه‌ای برای نمایش از شبکه سلامت در ایام ماه مبارک رمضان و مستندی ۳۰ دقیقه‌ای نیز برای پخش از شبکه‌های سوم و اول سیما تهیه شد.
صبور یادآور شد: در مراحل ساخت مستند به این مهم پی بردیم که مرحوم دکتر اصفهانی بسیار ساده زیست و مردمی بود و زندگیشان قابلیت سریال شدن نیز دارد.
در ادامه این مراسم، از تندیس مستند «حکیم دل‌ها» با حضور محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت، محمود خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، محمدمهدی بحرالعلوم رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و فرزند مرحوم استاد اصفهانی رونمایی شد همچنین بخش‌هایی ازاین مستند برای حاضران به نمایش درآمد.

captcha