کد خبر: 4290401
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴

فرمانبردار رهبر باشیم

نماینده ولی فقیه در استان فارس با تأکید بر اینکه در شرایط جنگی باید فرماندهی واحد را بپذیریم، گفت: موقع جنگ، زمان اطاعت، فرمان بردن و فرماندهی پذیرفتن است نه اینکه روشن فکر بازی در بیاوریم و از خود تز ارائه دهیم.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارسبه گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارس امروز، دوم تیر در نشست ستاد مدیریت بحران شهرداری شیراز با بیان اینکه این ایام بسیار حساس است و ما درگیر یک جنگ ناخواسته شده‌ایم، گفت: ما شروع کننده جنگ نبودیم ولی در ایام جنگ معمولاً مردم به دلیل حالات روحی و نفسانی به چند دسته تقسیم می‌شوند و برخی بسیار زود کم می‌آورند.

وی با بیان اینکه در قرآن کریم این دسته‌ها معرفی شده‌اند، افزود: در زمان نزول قرآن کریم به محض اینکه یک آیه در مورد قتال و جنگ نازل می‌شد، برخی می‌ترسیدند و سئوالاتی برایشان مطرح می‌شد؛ امروز هم این سئوالات در فضای مجازی مطرح است و اینطور نیست که این سئوالات قبلاً مطرح نبوده بلکه امروز ابزاری پیدا شده که نشر این سئوالات بشیتر شده است.

آیت‌الله دژکام یادآور شد: در زمان پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) برخی مردم در ایام جنگ ناله می‌کردند و اکنون هم چنین چیزی وجود دارد و طبیعتا این طیف که در جامعه نه تنها بال نیستند بلکه بار هستند، وجود دارند و باید زحمت بار آن‌ها را بکشیم که پای کار بایستند. در این شرایط ترسو کسی است که فرار کند و این روحیه‌های ایستادگی و فرار کردن در شرایط جنگی با همدیگر متفاوت هستند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه بحمد الهی در میان مردم ما روحیه شجاعت چشمگیر است و در برخی موارد این روحیه باعث تعجب خود ما هم می‌شود، گفت: در نماز جمعه‌ای که گذشت مشاهده کردیم که مردم از ما جلوتر و آماده مقاومت و ایستادگی هستند. البته وقتی که جمعیت بیشتر پای کار می‌آیند، انتظار می‌رود که برای آنان امکانات مهیا باشد و حق دارند و در این راستا باید فکری کنیم.

وی، یکی از اهداف برگزاری جلسه بحران شهرداری را کمک‌رسانی به برگزاری نماز جمعه و در صورت نیاز توسعه مسجد جامع شهدا عنوان کرد و گفت: طرح‌های درازمدتی در دستور کار است که مدیران در جریان هستند و باید آن‌ها را به سرانجام برسانیم و باید همگی از این طرح‌ها حمایت کنند تا انجام شوند.

آیت‌الله دژکام اظهار کرد: در شرایطی که حالت غیرعادی و بحرانی است، مدیریت کردن سخت است و برخی‌ها تصمیماتی می‌گیرند که با بقیه هماهنگ نیست و بقیه را هم دچار مشکل می‌کند. در این شرایط باید وحدت فرماندهی را حفظ کرد. متأسفانه برخی سیاسی شده‌اند و درباره رئیس جمهور و دولت سخن می‌گویند و از طیف مقابل هم چنین رفتاری مشاهده می‌شود در حالی که در این شرایط نباید به دنبال جناح‌بازی باشیم و این کار اشتباه است و به اصطلاح در وسط دعوا نباید نرخ تعیین کنیم.

اکنون وقت تسویه حساب نیست

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه اکنون وقت تسویه حساب نیست، تصریح کرد: متأسفانه چنین رفتارهایی گاهی در فضای مجازی دیده می‌شود و باید این موارد را کنار بگذاریم. در شهرداری نیز همه یک سلیقه سیاسی ندارند اما پای کار ایستاده‌اند و باید از آنان قدردانی کرد.

وی با تأکید بر اینکه باید فرماندهی واحد را بپذیریم، گفت: در این جنگ ترکیبی یک قسمت از خط مقدم دست شهرداری است که انصافاً در این چند روز خوب عمل کرده‌اند و کارهای عمرانی تعطیل نشده است.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه همه باید مطیع دستورات باشیم، گفت: اگر دیگران نظری دارند که به نظرشان می‌آید بهتر است باید نظر مشورتی را ارائه دهند ولی تصمیم با خود مسئول مربوطه است و نباید سرخود تصمیم‌گیری شود والا نمی‌توانیم ادامه دهیم، جنگ شروع شده است و شاید طول بکشد و ما خودمان را آماده یک نبرد طولانی بین حق و باطل کرده‌ایم.

امام جمعه شیراز با تصریح اینکه در شرایط جنگی باید هماهنگ باشیم، این مسئله را شرط پیروزی دانست و افزود: در رأس این هرم رهبر معظم انقلاب است. در شرایط کنونی حتی رئیس جمهور هم به اندازه یک تار مو از فرمان رهبری نباید تخطی کند و موقع جنگ، زمان اطاعت، فرمان بردن و فرماندهی پذیرفتن است نه اینکه روشن فکر بازی در بیاوریم و از خود تز ارائه دهیم.

وی یادآور شد: دشمنان گمان کردند که شرایط امروز مانند سال 1401 می‌شد که پس از حمله و تجاوز ددمنشانه آن‌ها به خاک کشورمان، اغتشاش می‌شود اما در این نقشه خود اشتباه کردند. همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند این مردم، هر کسی که نوکری آمریکا را در این شرایط کند، زیرپای خود له می‌کنند چنانچه امروز مشاهده کردیم که سومین نفر از جاسوسان دشمنان اعلام شد.

آیت‌الله دژکام با بیان اینکه اراده خداوند متعال آن است که پیروزی را نصیب ملت ایران کند، نشانه این مسئله را دل گرم مردم دانست که وسط بمباران دشمنان با فرزندانشان در صحنه حاضر می‌شوند و برای شهادت حاضر هستند. خداوند دل مردم را قوی کرده که نتیجه آن پیروزی است.

انتهای پیام
captcha