کد خبر: 4290077
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
حمیدرضا ایزدی:

مشکلی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی در فارس نداریم

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس با بیان اینکه در شرایط فعلی کشور مشکلی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد، از آرامش بازار و همکاری مطلوب دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی برای استمرار توزیع اقلام ضروری خبر داد و بر تداوم رصد، کنترل و نظارت بر بازار تأکید کرد.

نشست صمت فارسبه گزارش ایکنا از فارس، حمیدرضا ایزدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس امروز، اول تیرماه در ششمین جلسه کمیته بحران اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت(صمت) استان فارس با اشاره به اهمیت تأمین و توزیع کالاهای اساسی در شرایط خاص اقتصادی کشور گفت: خوشبختانه در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در تأمین و توزیع اقلام اساسی وجود ندارد و با همکاری مسئولان ارشد، دستگاه‌های متولی و فعالان اقتصادی، بازار در وضعیت پایدار و آرام قرار دارد.

وی ادامه داد: نظارت بر شبکه توزیع، فراوانی کالا و خدمات، مقابله با احتکار و تنظیم مؤثر بازار باید به‌صورت جدی و مستمر پیگیری شود و این مهم با مشارکت کارکنان اداره‌کل صمت و سایر نهادهای اقتصادی در حال اجراست.

ایزدی با تأکید بر ضرورت رصد به‌موقع قیمت‌ها و بازرسی دقیق از نحوه عرضه کالا و خدمات در سراسر استان فارس، افزود: هماهنگی بین دستگاه‌های مرتبط در استان منجر به تسهیل در روند توزیع کالاهای اساسی شده و اجازه ایجاد التهاب در بازار داده نخواهد شد.

مدیرکل صمت فارس همچنین با اشاره به نقش سامانه پاسخگویی ۱۲۴ در رسیدگی به مطالبات مردمی، گفت: این سامانه به‌منظور دریافت و پیگیری فوری گزارش‌های مردمی در حوزه‌هایی چون گران‌فروشی، احتکار، کم‌فروشی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و تخلفات مربوط به فاکتور و درج قیمت فعال است و تمامی پیام‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و پیگیری می‌شود.

ایزدی در پایان بیان کرد: مجموعه صمت فارس با همکاری سایر دستگاه‌های نظارتی و اجرایی، مصمم است رضایت شهروندان را از طریق تأمین پایدار، توزیع به‌موقع و نظارت مؤثر بر بازار جلب کند و از بروز مشکلات احتمالی در تأمین اقلام اساسی جلوگیری کند.

انتهای پیام
captcha