زهرا کسرایی، رئیس نهضت قرآنی بانوان استان فارس در گفتوگو با ایکنا از فارس با ابراز تأسف و تأثر از درگذشت استاد محمدعلی ذاکری اظهار کرد: بنده افتخار داشتم که آغاز مسیر قرآنیام در سالهای ۱۳۷۱ و ۱۳۷۲ با حضور در کلاسهای استاد ذاکری رقم بخورد. ایشان بدون هیچ چشمداشت و انتظاری، صرفاً برای رضای خداوند، با جمعی اندک از علاقهمندان قرآن، جلساتی صمیمی و آموزنده برگزار میکرد.
وی ادامه داد: ما در این کلاسها درس صوت و لحن و مقامات الحان مختلف را نزد ایشان فراگرفتیم. ایشان با مهربانی خاصی تواشیح را نیز به ما آموزش میداد و در عین حال همواره با چهرهای متبسم و اخلاقی الهی، الگویی کامل از یک انسان قرآنی برای ما بود.
کسرایی با اشاره به تأثیر ماندگار استاد ذاکری در مسیر داوری قرآن گفت: خاطرم هست که سال ۱۳۷۳ با اصرار استاد ذاکری وارد عرصه داوری شدم؛ حتی یک بار حدود نیم ساعت پشت تلفن به من اصرار میکردند که حتماً وارد این مسیر بشوم و معتقد بودند جامعه قرآنی به حضور شما نیاز دارد. اگر امروز توفیقی در این عرصه دارم، به برکت دعا، حمایت و هدایتهای استاد ذاکری است.
وی افزود: استاد ذاکری انسان متواضع و فروتنی بود که قرآن در رگ و پوست و جان ایشان جریان داشت. استاد ذاکری نه تنها قرآن میآموخت، بلکه با تمام وجود قرآن را زندگی میکرد. حضور معنوی و آرامشبخش ایشان برای شاگردان و اطرافیانش مثالزدنی بود.
رئیس نهضت قرآنی بانوان فارس با اشاره به تقارن تشییع پیکر این استاد قرآن با سالروز رحلت امام خمینی(ره) بیان کرد: استاد ذاکری ارادت عمیقی به حضرت امام(ره) داشت و من یقین دارم که خداوند در این روز عزیز، ایشان را با شهدا و امام راحل محشور خواهد کرد. تشییع پیکرشان در روز چهاردهم خرداد، بیدلیل نیست؛ این عنایتی خاص از سوی خداوند متعال است.
کسرایی در پایان ضمن آرزوی رحمت و غفران الهی برای روح استاد ذاکری گفت: از خداوند میخواهم که درجات ایشان را متعالی گرداند و ما را نیز در مسیر قرآن ثابتقدم بدارد و شفاعت چنین انسانهای پاکنهادی را نصیبمان فرماید.
بنابر این گزارش، استاد محمدعلی ذاکری از جمله اساتید پیشکسوت و اثرگذار در عرصه آموزش قرآن کریم در استان فارس بود که با تمرکز بر آموزش صوت و لحن، مقامات قرآنی و تربیت گروههای تواشیح، خدماتی ماندگار به جامعه قرآنی ارائه کرد. وی با تدریس خالصانه، حضور در عرصه داوری مسابقات قرآنی و همراهی با نهادهای مردمی و فرهنگی، نقشی مهم در ترویج فرهنگ قرآنی ایفا کرد.
اخلاق متواضع، روحیه ایثارگر و اخلاص ویژه استاد ذاکری، او را به الگویی عملی از یک انسان قرآنی بدل کرده بود. ایشان روز ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ دار فانی را وداع گفت و پیکر مطهرش در روز ۱۴ خرداد، همزمان با سالروز رحلت امام خمینی(ره)، با حضور گسترده جامعه قرآنی در شیراز تشییع شد. این تقارن، نماد ارادت و پیوند قلبی آن مرحوم با امام و آرمانهای انقلاب اسلامی دانسته میشود.
یاد و نام استاد محمدعلی ذاکری، برای همیشه در دل شاگردان و دوستداران قرآن باقی خواهد ماند.
انتهای پیام