کد خبر: 4302989
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳

اجرای 33 پروژه محرومیت‌زدایی در شیراز

قائم‌مقام شهردار شیراز از اجرای 33 پروژه محرومیت‌زدایی و 26 پروژه محله و مسجدمحوری با همکاری قرارگاه احمد بن موسی(ع) در این شهر خبر داد.

نشست بسیج شهرداری شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، آرش فرج‌زاده، قائم‌مقام شهردار شیراز، امروز سه‌شنبه، 11 شهریورماه در نشست حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز با تبریک سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌ عصر(عج) و گرامیداشت یاد شهدای دولت گفت: پل‌ها و پروژه‌های شهری نماد اراده شهر در مسیر پیشرفت و ارتقای کیفیت زندگی هستند.

وی با اشاره به تلاش‌های خانواده بزرگ شهرداری در ایام محرم و اربعین، از راه‌اندازی موکب احمد بن موسی(ع) در مرز شلمچه و خدمت به زائران یاد کرد و آن را نمونه‌ای از حضور میدانی مدیریت شهری دانست. 

فرج‌زاده هفته دولت را نقطه اوج ماه‌ها تلاش و برنامه‌ریزی دانست و افزود: در این ایام پروژه‌هایی به ارزش حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان افتتاح، بهره‌برداری یا کلنگ‌زنی شد که شش هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان آن به بهره‌برداری رسید.

وی به پل مهدی‌آباد، تقاطع شهید سیدحسن نصرالله و باغ ۱۱ هکتاری ایرانی اشاره و آن‌ها را فراتر از طرح‌های عمرانی، نماد اراده شهر برای ارتقای کیفیت زندگی دانست و ۳۳ پروژه محرومیت‌زدایی و ۲۶ پروژه محله و مسجدمحوری با همکاری قرارگاه احمد بن موسی(ع) سپاه فجر فارس را پیوندی میان خدمت شهری و خدمت اجتماعی ـ معنوی توصیف کرد.

فرج‌زاده از کاهش ۲۳ درصدی پرداخت عوارض مردم و وصول درآمدهای شهرداری در مردادماه خبر داد و تأکید کرد که پرداخت به‌موقع حقوق کارکنان و ادامه بی‌وقفه پروژه‌ها همچنان در اولویت است. 

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز حرکت توسعه شهری را به چرخ سنگینی تشبیه کرد که برای حفظ شتاب نیازمند تداوم و همت است و توقف آن می‌تواند خسارتی جبران‌ناپذیر به شهر وارد کند.

شهرام قاسمی، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه فجر فارس نیز در این نشست با اشاره به تحولات اخیر منطقه، جنگ ۱۲ روزه اخیر را نمونه‌ای از تلاش دشمن برای ایجاد شکاف اجتماعی دانست و افزود: هدایت رهبری و بصیرت مردم، این نقشه دشمن را بی‌ثمر کرد.

وی نقش رهبری، آگاهی سیاسی مردم، توان دفاعی بازدارنده، تاب‌آوری اقتصادی، ارتقای حکمرانی و جایگاه منطقه‌ای ایران را از مؤلفه‌های قدرت کشور دانست و بر ضرورت حضور فعال در جنگ شناختی و رسانه‌ای تأکید کرد. 

قاسمی در ادامه میزهای خدمت، تکمیل سامانه اطلس جهادی، ایجاد گروه‌های جهادی تخصصی، تشکیل گردان بیت‌المقدس ویژه برادران و گردان کوثر ویژه بانوان، ارتقای سلامت اداری و فعال‌سازی گروه‌های سایبری در پایگاه‌ها را از مهم‌ترین برنامه‌های آتی معرفی کرد.

زهرا زنگنه، فرمانده پایگاه مقاومت بانوان شهرداری شیراز هم در این نشست با تأکید بر نقش محوری بانوان بسیجی گفت: این پایگاه با شناسایی خلأها و تقویت نقاط قوت، آموزش‌های فردی و اجتماعی را در اولویت قرار داده است.

وی افزود: در بحران‌ها نظیر جنگ ۱۲ روزه، خدمات روانی و آرام‌سازی خانواده و جامعه از طریق نشست‌های متعدد ارائه شد و با حمایت مدیریت ارشد شهری، برنامه‌های بصیرتی، فرهنگی و اردویی ویژه خانواده‌های بسیجی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام
captcha