کد خبر: 4282230
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
فرماندار شیراز:

شهرداری‌ موظف به پرداخت هزینه حمل‌ونقل دانش‌آموزان استثنایی است

سیدعلاءالدین کراماتی با بیان اینکه شهرداری‌ها موظف به پرداخت هزینه حمل‌ونقل دانش‌آموزان استثنایی هستند، خواستار ارائه آمار دقیق از سوی آموزش و پرورش و شهرداری شد تا پیگیری حقوق این دانش‌آموزان به‌درستی انجام شود.

سیدعلاءالدین کراماتی، فرماندار شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، سیدعلاءالدین کراماتی، فرماندار شیراز، امروز، 23 اردیبهشت‌ماه در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان، با انتقاد از نبود اطلاعات شفاف درباره حمل‌ونقل دانش‌آموزان گفت: یکی از مسائل مهم در حوزه آموزش، موضوع جابجایی دانش‌آموزان به‌ویژه دانش‌آموزان استثنایی است که شهرداری باید مسئولیت هزینه‌های آن را طبق قانون بپذیرد و اجرا کند.

وی در ادامه با اشاره به چالش‌های نظام آموزشی، بر ضرورت بازگشت آموزش و پرورش به رسالت اصلی خود یعنی تربیت نسلی آگاه و توانمند تأکید کرد.

به گفته کراماتی، متأسفانه در بسیاری از مدارس، هدف اصلی تعلیم و تربیت تحت‌تأثیر مسائل اقتصادی قرار گرفته و این موضوع مانعی جدی برای رشد فکری دانش‌آموزان است.

فرماندار شیراز همچنین از معلمانی که در کلاس درس مسائل اقتصادی مانند قیمت طلا و ارز را مطرح می‌کنند، انتقاد کرد و گفت: چنین مباحثی تنها باعث ایجاد ناامیدی در میان دانش‌آموزان می‌شود و با روحیه‌سازی در فضای آموزشی تناقض دارد.

وی با یادآوری نقش تاریخی محمد بهمن‌بیگی، از معلمان خواست تا با عشق به آموزش، مأموریت خود را دنبال کنند و سپس افزود: بهمن‌بیگی با وجود کمترین امکانات، تحولی بزرگ در نظام آموزشی کشور ایجاد کرد و امروز نیز معلمان می‌توانند با استفاده از امکانات موجود، در همان مسیر گام بردارند.

کراماتی در پایان ضمن اشاره به فاصله گرفتن جامعه از مفاهیم معرفت و شناخت، حل بسیاری از معضلات اجتماعی را وابسته به ارتقای جایگاه آموزش و پرورش دانست.

انتهای پیام
captcha