کد خبر: 4304317
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷

واگذاری بیش از 4800 واحد مسکونی و زمین به تعاونی‌ها در فارس

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس از واگذاری بیش از 4800 واحد مسکونی و زمین به اعضای تعاونی‌های مسکن استان همزمان با هفته تعاون خبر داد.

افتتاح واحدهای تعاونی مسکن، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، سعید بیاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس امروز سه‌شنبه، 18 شهریور در حاشیه آیین واگذاری واحدهای مسکونی و زمین به اعضای تعاونی‌های مسکن استان که با حضور مشاور امور تعاون وزارت تعاون و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، گفت: در این مراسم 1338 واحد مسکونی افتتاح و 3500 قطعه زمین به اعضای شش اتحادیه و شرکت تعاونی مسکن در فارس اعطا شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با اشاره به گستردگی فعالیت تعاونی‌ها در این استان گفت: در حال حاضر 6722 تعاونی در گرایش‌های مختلف صنعتی، عمرانی، مسکن، خدماتی، کشاورزی، تولیدی، توزیعی و تأمین نیاز در فارس فعال هستند که بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر عضو این تعاونی‌ها هستند.

وی با بیان اینکه تعاونی‌های مسکن نقش مهمی در تأمین سرپناه برای اعضا ایفا کرده‌اند، افزود: تاکنون بیش از ۹۰ هزار قطعه زمین و ۱۳۰ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی‌های مسکن فارس به اعضا واگذار شده است. همچنین هم‌اکنون ۴۹۱ تعاونی مسکن در سطح استان فعالیت دارند.

بیاری با اشاره به جزئیات طرح جدید واگذاری گفت: از مجموع زمین‌های واگذار شده، دو هزار قطعه زمین به اعضای اتحادیه تعاونی‌های مسکن کارکنان دولت منطقه فارس اختصاص یافته و مابقی زمین‌ها و واحدهای مسکونی به اعضای شرکت‌های تعاونی کارکنان اداره پست، تعاونی فرهنگیان ناحیه ۲، تعاونی کوثر زرین، تعاونی سرو سما و تعاونی فجر تحویل داده شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، میزان اعتبار تخصیص یافته برای واگذاری این واحدهای مسکونی و زمین در بخش تعاون فارس را بالغ بر 7058 میلیارد تومان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه دولت چهاردهم مساله خانه‌دار شدن کارگران و جامعه هدف تعاون را در اولویت قرار داده است، گفت: جلسات هفتگی با حضور وزیر تعاون، معاونان و مدیران کل برای بررسی و پیگیری این موضوع برگزار می‌شود و تصمیمات مهمی در این زمینه اتخاذ شده است.

بیاری ادامه داد: بر اساس مصوبات اخیر، در کارگاه‌های بالای ۱۰ نفر در صورت تمایل کارفرما به مشارکت، دولت زمین مورد نیاز را تأمین خواهد کرد تا روند ساخت مسکن تسریع شود.

وی با اشاره به اقدامات اخیر در حوزه کارگران اظهار کرد: در یک ماه گذشته مشخصات 2600 کارگر فارس برای استعلام فرم «بند ج» به اداره کل راه و شهرسازی ارسال شده است تا در صورت احراز شرایط، فرایند تخصیص زمین و آغاز عملیات اجرایی مسکن آنها به سرعت انجام گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در پایان با تاکید بر اولویت‌های وزارت تعاون در دولت چهاردهم بیان کرد: دو موضوع اشتغال و مسکن کارگران و جامعه هدف، اصلی‌ترین برنامه‌های این وزارتخانه در شرایط کنونی است.

انتهای پیام
captcha