کد خبر: 4278946
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
استاندار فارس:

روش‌های خلاقانه و ابتکاری را برای ارتقای سطح آموزش به‌کار گیریم

حسینعلی امیری با بیان اینکه بُعد دیگر نظام تعلیم و تربیت، ارتقای سطح آموزش و افزایش دانایی است، گفت: وظیفه نظام تعلیم و تربیت این است که با بهره‌گیری از روش‌های خلاقانه و ابتکاری و توجه به عدالت آموزشی، افزون بر دانش، دانایی افراد را نیز افزایش دهد.

شورای آموزش و پرورش فارسبه گزارش ایکنا از فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس، امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست شورای آموزش و پرورش فارس، ضمن تبریک هفته معلم و تجلیل از شاغلان فداکار نظام تعلیم و تربیت، ارتقای سطح علمی و افزایش مهارت‌های جانبی را از وظایف مهم آموزش و پرورش دانست.

وی تصریح کرد: یکی از ابعاد نظام تعلیم و تربیت که در جلسه شورای آموزش و پرورش استان به آن پرداخته می‌شود، همکاری سایر بخش‌های استان با اداره‌کل آموزش و پرورش در جهت تأمین زیرساخت‌های آموزش و فراهم آوردن امکانات برای تعلیم و تربیت است.

امیری با بیان اینکه بُعد دیگر نظام تعلیم و تربیت، ارتقای سطح آموزش و افزایش دانایی است، گفت: وظیفه نظام تعلیم و تربیت این است که با بهره‌گیری از روش‌های خلاقانه و ابتکاری و توجه به عدالت آموزشی، افزون بر دانش، دانایی افراد را نیز افزایش دهد.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان فارس اضافه کرد: آموزش‌ مهارت‌های متفاوت و تربیت انسان‌های چند بعدی باید از اهم اهداف و برنامه‌های مدیران آموزش و پرورش استان باشد.

امیری با تأکید بر حضور فعال و مشارکت‌جویانه همه اعضای شورای آموزش و پرورش استان، ضرورت برنامه‌ریزی کمیت‌پذیر و ارائه پیشنهادات خلاقانه را در جهت بالابردن سطح دانش و عمق دانایی دانش‌آموزان یادآور شد.

ضرورت برنامه‌ریزی با توجه به اقتضائات استانی و منطقه‌ای

نماینده عالی دولت در استان فارس تأکید کرد: نباید برای برنامه‌ریزی و تدوین نقشه راهبردی به انتظار تعیین تکلیف از سوی مرکز نشست.

وی تصریح کرد: اختیاراتی که شورای آموزش و پرورش استان دارد، سابق بر این مختص هیئت وزیران بود که با توجه به اهمیت اقتضائات منطقه‌ای و استانی در تصمیم‌گیری‌ها، این اختیارات به شورای استانی تفویض شده است.

بهره‌گیری از ظرفیت بنیادهای خیریه برای توسعه عدالت آموزشی

استاندار فارس به نهضت توسعه عدالت آموزشی برای ساخت و بهسازی مدارس اشاره و تصریح کرد: عدم توزیع یکسان امکانات در سراسر استان و وجود مدارس کانکسی و سنگی از جمله مسائلی ا‌ست که در نهضت توسعه عدالت آموزشی مدنظر قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در شرایطی که اعتبارات دولتی برای به ثمر رسیدن این طرح کافی نیست، باید با همکاری‌ سایر دستگاه‌ها و نهادهایی که در زمینه کارهای خیرخواهانه فعالیت‌ می‌کنند، نسبت به تأمین بودجه اقدام شود.

امیری همچنین به چالش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اشاره و با شرح نتایج زیان‌بار ترک تحصیل دانش‌آموزان بر ضرورت برنامه‌ریزی برای حمایت از بازماندگان از تحصیل و بازگرداندن آنان به نظام تعلیم و تربیت تأکید کرد و گفت: در این زمینه می‌توان از کمک بنیادهای خیریه نیز استفاده کرد.

انتهای پیام
captcha