کد خبر: 4278707
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱

برگزاری امتحانات نهایی با خط بریل برای دانش‌آموزان نابینا در فارس

رئیس اداره سنجش ادار‌کل آموزش و پرورش فارس، زمان آغاز امتحانات نهایی پایه دوازدهم در استان را از 27 اردیبهشت جاری اعلام کرد و گفت: برای نخستین بار در کشور، امتحان نهایی دانش‌آموزان نابینا در پایه‌های یازدهم و دوازدهم در استان فارس با خط بریل برگزار می‌شود.

نشست آموزش و پرورش فارسبه گزارش ایکنا از فارس، امیر شیرازی‌نژاد، رئیس اداره سنجش ادار‌کل آموزش و پرورش فارس امروز، هفتم اردیبهشت در نشست ستاد آزمون‌های آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه برای اولین بار و در پنج استان کشور به صورت آزمایشی، سئوالات امتحان نهایی پایه‌های یازده و دوازدهم ویژه دانش‌آموزان نابینا با خط بریل ارائه می‌شود، گفت: در حوزه اجرایی امتحان نهایی ویژه ۲۳ دانش‌آموز روشندل استان به‌صورت جداگانه راه‌اندازی می‌شود.

وی گفت: آزمون‌های دروس پایه دوازدهم دانش‌آموزان به صورت نهایی از 27 اردیبهشت در 460 حوزه امتحانی در استان برگزار خواهد شد.

رئیس اداره سنجش ادار‌کل آموزش و پرورش فارس، زمان برگزاری آزمون دروس هماهنگی کشوری و استان را بازه زمانی 27 اردیبهشت تا 20 خرداد سال جاری اعلام کرد و افزود: بازه زمانی 24 تا 31 خرداد نیز آزمون‌ها برای دانش‌آموزان غائب موجه برگزار خواهد شد.

شیرازی‌نژاد با بیان اینکه برخلاف تصور برخی دانش‌آموزان، چیزی به نام تغییر معدل ندارم بلکه دانش‌آموز نمره‌ای را ترمیم می‌کند، گفت: در پایه یازدهم تنها شش درس امتحان نهایی داریم.

رئیس اداره سنجش ادار‌ه‌کل آموزش و پرورش فارس همچنین گفت: امسال چیزی به نام حوزه تصحیح نداریم و تنها حوزه‌های اجرایی داریم لذا اوراق امتحانی پس از اسکن و بارگذاری در سایت بدون نام به مدارس مختلف ارسال می‌شود و در اختیار دبیران دروس تخصصی قرار گیرد و تصحیح می شوند.

وی اظهار کرد: تمام مدیران مدارس موظف هستند اوراق امتحانی نهایی را به تعداد دانش‌آموزان هر یک از دبیران به آن‌ها تحویل دهند تا تصحیح کنند.

محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس هم در این نشست از مدیران مدارس استان خواست تا از برگزاری امتحانات داخلی در روزهای منتهی به امتحانات نهایی خودداری کنند و سپس افزود: با برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی‌های لازم، برای برگزاری امتحانات نهایی بدون اشکال و بسیار مطلوب آماده می‌شویم.

وی همچنین به در پیش‌رو بودن ایام گرم سال اشاره کرد و گفت: لازم است مکاتبات لازم با شرکت توزیع برق استان انجام شود تا شاهد خاموشی برق در ایام امتحانات نباشیم.

کلاری تأکید کرد: نباید هیچ دانش‌آموزی از حضور در جلسه امتحان محروم شود و اگر هم مشکلی در صدور کارت امتحانی او وجود دارد بازهم باید در امتحان شرکت کند لذا هیچ مسئول برگزاری امتحانات نمی‌تواند مانع حضور دانش‌آموز در جلسه آزمون شود.

انتهای پیام
captcha