کد خبر: 4277633
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴

فعالیت بیش از ۱۸۰ هزار سفیر سلامت در مدارس فارس

مدیرکل آموزش و پرورش فارس از فعالیت بیش از ۱۸۰ هزار دانش‌آموز سفیر سلامت و ۶۰۰ مربی مراقب سلامت در مدارس استان خبر داد.

مراسم آغاز هفته سلامت مدارس، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس، اول اردیبهشت‌ماه در مراسم آغاز برنامه‌های هفته سلامت در مدارس استان از فعالیت بیش از ۱۸۰ هزار دانش‌آموز سفیر سلامت و ۶۰۰ مربی مراقب سلامت در مدارس فارس خبر داد و گفت: یکی از ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، موضوع سلامت و توجه به این بعد برای دانش‌آموزان است.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌های بهداشتی برای دانش‌آموزان باید به‌روز باشند، افزود: موضوعات ناشی از تغییرات اقلیمی مرتبط با بهداشت مانند خشکسالی‌ها، ریزگردها، آلودگی‌ها و...، از جمله مواردی است که نیازمند برنامه‌ریزی متناسب است.

کلاری همچنین بر ضرورت توجه به مبحث تغذیه سالم در مدارس تأکید کرد و آن را اولویت برنامه‌های آموزش و پرورش دانست و افزود: در راستای تقویت و توسعه پایگاه‌های تغذیه سالم تلاش می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نقش والدین را در این زمینه یادآور شد و گفت: هیچ برنامه‌ای بدون همکاری و مشارکت اولیا محقق نخواهد شد و در این زمینه نیز نیازمند همراهی اولیا هستیم.

سیدبصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم اظهار کرد: بهداشت و درمان و آموزش و پرورش دو نهاد بزرگ جامعه هستند و وجه مشترک این است که همه جامعه با این دو دستگاه سروکار دارند.

وی افزود: حوزه پزشکی گسترده است و با همه جامعه سر‌وکار دارد و عدالت در سلامت نیز سرلوحه کار حوزه بهداشت است، بنابراین آموزش و پرورش پایه اصلی عدالت در سلامت است.

هاشمی با بیان اینکه دانش‌آموزان آینده‌سازان کشور هستند و باید به سلامت آنان توجه داشته باشیم، گفت: رعایت نکات بهداشتی و نهادینه کردن پروتکل‌های بهداشتی وظیفه همه دستگاه‌هاست، اما پیشگیری موضوعی تخصصی است که بر عهده حوزه پزشکی است.

سیدکاظم حسینی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس هم در این برنامه با اشاره به فرارسیدن هفته سلامت بیان کرد: این هفته فرصتی برای ارتقای آگاهی و ترویج فرهنگ سلامت بین دانش‌آموزان و معلمان است.

وی تصریح کرد: هفته سلامت امسال با شعار محوری «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» به‌منظور حساس کردن جامعه نسبت به مشارکت خانواده‌ها در مردمی‌سازی سلامت برگزار می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس همچنین از همکاری‌های درون و برون‌سازمانی با سایر سازما‌ن‌ها از جمله علوم پزشکی با رویکرد مدرسه‌محوری در سراسر استان فارس خبر داد و افزود: این همکاری‌ها با هدف آموزش طرح‌های مهارتی حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، سوء‌تغذیه، خودمراقبتی و سبک زندگی سالم در حال انجام است.

بهزاد جامعیان، رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز در این برنامه به اجرای طرح‌های سلامت محور دانش‌آموزی در استان اشاره کرد و گفت: اجرای طرح ملی توزیع مکمل‌های ویتامین D و آهن برای بیش از ۴۲۳ هزار دانش‌آموز از جمله اقداماتی است که انجام شده است.

وی همچنین از توزیع شش میلیون ۸۹۰ هزار مکمل و انجام فلورایدتراپی در دو مرحله برای دانش‌آموزان استان خبر داد و بیان کرد: طرح ملی و مهارتی دادرس با همکاری  جمعیت هلال احمر استان اجرا شد که در آن هشت هزار و 800 دانش‌آموز استان شرکت کردند.

انتهای پیام
captcha