کد خبر: 4275360
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳

«مراقبت به توان عشق» پرستار شیرازی

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اهدای اعضای پیکر الهه احمدی، پرستار فداکار یکی از بیمارستان‌های شیراز که پس از وداع با زندگی، حیاتی دوباره به چندین بیمار بخشید، مصداق بارز و تجلی واقعی تئوری ماندگار «مراقبت به توان عشق» است.

مراسم وداع با پرستار شیرازیبه گزارش ایکنا از فارس، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز، ۱۹ فروردین‌ماه در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره الهه احمدی، پرستار بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز، ضمن تسلیت به خانواده این مرحومه اظهار کرد: امروز ما گردهم آمده‌ایم تا یاد و خاطره پرستاری عزیز را گرامی بداریم که نه تنها در دوران حیاتش با تمام وجود به بیماران خدمت کرد، بلکه پس از وداع ظاهری نیز با اقدامی ایثارگرانه، جان دوباره به چندین انسان بخشید.

وی با اشاره به منش و رفتار حرفه‌ای الهه احمدی در طول دوران خدمت و تحصیل افزود: آنچه از همکاران ایشان شنیده‌ام، گواه آن است که آن مرحوم همواره با رویکردی کاملاً علمی و توأم با عشقی عمیق به کودکان بیمار و خانواده‌هایشان به ارائه مراقبت می‌پرداخت؛ این همان مصداق واقعی تئوری ماندگار مادر پرستاری ایران، یعنی «مراقبت به توان عشق» است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت اهدای اعضای پیکر الهه احمدی را اوج فداکاری و ایثار برشمرد و تأکید کرد: ما در تجلی این گذشت و بخشش، در خانواده احمدی شاهد بودیم؛ این اقدام نه تنها غمی بزرگ را به افتخاری جاودانه تبدیل کرد بلکه باعث شادی و امید در چندین خانواده دیگر شد که این مایه افتخار جامعه پرستاری است که چنین فرزندان برومندی را در دامان خود پرورانده است.

عبادی به نقش تربیت صحیح و رزق حلال خانواده احمدی در شکل‌گیری این روحیه ایثارگرانه در فرزندشان اشاره کرد و افزود: شیر پاک مادر و لقمه حلال پدر، قطعاً در این تربیت و این تصمیم بزرگ نقش بسزایی داشته است.

وی بیان کرد: هرچند همه کارکنان سلامت، پزشکان و پرستاران حرفه‌ای دارند که نهایتش رستگاری است، اما اگر این رستگاری تبدیل به یک رفتار و یک فرهنگ شود که ادامه‌بخش حیات در دیگران باشد، آن‌گاه این ایثار جاودانه خواهد شد، ما به داشتن چنین فرزندی در حرفه‌ پرستاری افتخار می‌کنیم.

ایثار خانواده احمدی؛ الگویی برای جامعه پرستاری شیراز

سیدبصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در ادامه ضمن تسلیت به خانواده احمدی و تمامی همکاران دانشگاه اظهار  کرد: در حالی که تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان، به‌ویژه پزشکان و پرستاران ایثارگر، نویدبخش سلامتی و شادکامی در ایام نوروز برای هموطنان عزیزمان بود، خبر ناگوار فقدان همکار عزیزمان، الهه احمدی در اثر حادثه‌ای ناگهانی موجی از اندوه را در میان جامعه دانشگاهی و پزشکی شیراز برانگیخت.

وی با اشاره به نقش ارزشمند این همکار فقید در خدمت‌رسانی به بیماران، به‌ویژه بیماران صعب‌العلاج افزود: همکاران ما در عرصه بهداشت و درمان، همواره با از خودگذشتگی و تعهد، جان خود را وقف سلامت جامعه کرده‌اند؛ وظیفه این عزیزان، که همانا نجات جان انسان‌ها و التیام بخشیدن به درد و رنج بیماران است اجری عظیم در پیشگاه خداوند متعال دارد و هیچ پاداشی در این دنیا نمی‌تواند جبران زحمات آنان باشد.

هاشمی در ادامه سخنان خود با تجلیل از اقدام خداپسندانه خانواده مرحومه احمدی در اهدای عضو وی تصریح کرد: در اوج غم و اندوه از دست دادن عزیزمان، شاهد ایثار و فداکاری بی‌نظیر خانواده احمدی بودیم که با رضایت قلبی خود، زمینه‌ساز تداوم زندگی برای تعدادی از بیماران نیازمند شدند؛ این اقدام شجاعانه و انسان‌دوستانه که در ایام نوروز و در پی فقدان این همکار گرامی صورت گرفت، نشان داد که روحیه ایثار و نوع‌دوستی در جامعه پزشکی و دانشگاهی ما همواره زنده است و حتی پس از خاموشی یک عزیز، می‌توان چراغ زندگی دیگران را روشن نگاه داشت.

علی امانتی، رئیس بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز نیز در این مراسم گفت: مرحوم احمدی، انسانی بی‌نظیر و سرشار از عشق و فداکاری بود که شبانه‌روز در کنار کودکان بیمار بخش اطفال با تمام وجود برای تسکین دردها و رنج‌هایشان تلاش می‌کرد.

وی با اشاره به لبخند دلگرم‌کننده و آرامش‌بخش این همکار فقید، اقدام شجاعانه خانواده وی در اهدای اعضای بدنش را ستود و افزود: او با این عمل خداپسندانه، زندگی جاودانه‌ای به دیگران بخشید و میراثی از عشق و بخشندگی از خود به جای گذاشت‌؛ روحش با این ایثار بزرگ جاودانه شد و قلب او همچنان در وجود دیگران به تپش خود ادامه می‌دهد.

یادآور می‌شود، الهه احمدی، پرستار ۲۵ ساله بخش کودکان بیمارستان آنکولوژی امیر که بر اثر سانحه تصادف دچار ضایعه مرگ مغزی شد با اهدای اعضایش به بیماران نیازمند جان دوباره بخشید؛ مراسم وداع با وی امروز، ۱۹ فروردین‌ماه با حضور عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بیمارستان آنکولوژی امیر برگزار شد.

انتهای پیام
captcha