کد خبر: 4274819
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
امسال

بزرگترین اقامتگاه همراه بیمار جنوب کشور در شیراز افتتاح می‌شود

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس از افتتاح بزرگترین اقامتگاه همراه بیمار جنوب کشور در شیراز طی امسال خبر داد.

علی‌کبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارسبه گزارش ایکنا از فارس، علی‌کبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، امروز، 16 فروردین‌ماه در نشست این مجمع در تشریح اقدامات یک ساله مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، یکی از این اقدامات را احداث اقامتگاه همراهان بیمار با توجه به حضور گسترده گردشگران سلامت در شیراز دانست و گفت: در همین راستا مجتمع اقامتگاهی همراه بیمار سعدی و ناهید در شیراز آماده بهره‌برداری هستند که به همت خیران ساخته شده‌اند.

وی تصریح کرد: این مجتمع‌های اقامتی به‌‌عنوان بزرگترین اقامتگاه همراه بیمار جنوب کشور در سال جاری وارد چرخه خدمت‌رسانی به همراهان بیمار در شیراز خوهد شد.

رامجردی همچنین از انعقاد 133 تفاهم‌نامه به ارزش بیش از 600 میلیارد تومان در سال گذشته بین خیران تأمین سلامت و سایر نهادها برای تأمین نیازهای این حوزه خبر داد و گفت: تمرکز عملیاتی طرح‌های حوزه سلامت فارس در مناطق کم‌برخوردار و همچنین تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام بوده است.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس بیان کرد: خیران همواره با مشاوره کارشناسان این مجمع در شیراز و شهرستان‌ها از بسترهای مناسب انجام کارهای خیر در حوزه سلامت مطلع می‌شوند و با توجه به خلأهای موجود، کاری همسو با نیتشان انتخاب و اجرا می‌کنند.

وی تصریح کرد: علاوه بر این فعالیت‌ها از یک هزار و 750 بیمار نیازمند با اهدای وام قرض‌الحسنه، کمک بلاعوض، معرفی به مراکز درمانی و اسکان همراهان بیمار با اعتباری بیش از چهار میلیارد و 400 میلیون تومان حمایت شده است.

رامجردی همچنین این نکته را یادآور شد که خیران در استان فارس در ابعاد مختلفی همچون حمایت، ساخت، تجهیز و تکمیل مراکز حوزه سلامت فعال بوده‌اند و دستاوردهای تأثیرگذار و گره‌گشایی در زمینه‌های مختلف امور بهداشتی و درمانی داشته‌اند.

انتهای پیام
captcha