کد خبر: 4274436
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰

دستیابی به نیک‌سرشتی بعد از یک ماه عبادت در عید فطر

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس با بیان این‌که فطر با فطرت یک ریشه دارد، دستیابی به نیک‌سرشتی بعد از یک ماه عبادت را از جمله برکات عید فطر دانست.

عید فطرحجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، در پاسخ به اینکه چرا خداوند در پایان ماه رمضان عید قرار داده است، گفت: خدای متعال از باب لطف، فضل و کرم پس از یک ماه روزه‌داری، روزه را در عید فطر حرام اعلام کرده است.

وی تصریح کرد: فطر با فطرت یک ریشه دارد، در این عید بزرگ انسان‌ها به نیک‌سرشتی بعد از یک ماه عبادت دست پیدا می‌کنند.

ملک‌مکان ادامه داد: بعد از یک ماه عبادت، روزه‌داری و توبه از گناهان، انسان‌ها به فطرت پاکی که در هنگام خلقت داشتند باز می‌گردند و انسان عاقل این پاکی را نگه می‌دارد و آن را تباه نمی‌کند. 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: یکی از واجبات عید فطر پرداخت زکات فطره است که هم مکمل روزه بوده و هم باعث سلامتی جسم و روح خواهد شد و مرگ را نیز به تأخیر خواهد انداخت.

ملک مکان با تصریح این‌که خدا را شاکریم که توفیق بندگی عطا کرد و توانستیم یک ماه در پیشگاه پروردگار متعال، بر سر سفره مهمانی خداوند قرار بگیریم، گفت: هر انسان عاقلی می‌داند که وقتی یک ماه تلاش کرده، از گناه دوری جسته و به عبادت و نیایش پرداخته است تا برای آخرت خود ذخیره‌ای داشته باشد، باید آن را حفظ کند و استمرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: توجه و تلاوت قرآن، سحرخیزی، دوری از گناه بخش کوچکی از توفیقاتی است که خداوند در ماه رمضان به بندگان خود عطا کرد و در نهایت با عید فطر به این ماه پر فیض و برکت پایان داد.

انتهای پیام
captcha