کد خبر: 4257900
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

تمام تلاش خود را برای اصلاح قوانین حمایت از تولید به‌کار می‌گیریم

جعفر قادری گفت: تمام تلاش و حمایت‌مان را در جهت برطرف کردن معضلات و مشکلات در موضوع قانون‌گذاری و اصلاح قوانین حمایت از تولید به‌کار می‌گیریم.

بازدید نماینده مجلس از منطقه ویژه اقتصادی شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، جعفر قادری، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به همراه مدیران منطقه ویژه اقتصادی شیراز، امروز، ۱۵ دی‌ماه از طرح‌ها و پروژه‌های این منطقه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه‌ها قرار گرفت.

وی در جریان این بازدیدها با بیان اینکه خوشبختانه اقداماتی که منطقه ویژه اقتصادی شیراز در حوزه‌های صنعتی، سلامت، دهکده لجستیک، شهرک صنعتی غیر دولتی و مجتمع خدمات رفاهی (تیر پارک)انجام داده به‌عنوان یک بسته کامل توانسته است، اتفاقات مناسبی را در توسعه و رونق اقتصادی استان و شیراز رقم بزند، گفت: در شرایطی که نهادهای توسعه‌ای در استان فارس کمی ضعیف هستند و منابع کافی به استارت و تکمیل پروژه‌ها اختصاص نمی‌دهند منطقه ویژه اقتصادی شیراز به‌صورت مستقیم ورود پیدا کرده و خلأ حوزه‌ها را پر کرده است.

قادری با اشاره به اینکه به رغم مشکلات در واگذاری زمین در شهرک صنعتی اما منطقه ویژه اقتصادی شیراز با راه‌اندازی شهرک صنعتی پارس(غیر دولتی) توانست نیاز استان و سرمایه‌گذاران را در این حوزه تأمین کند، افزود: در حوزه بندر خشک و راه‌اندازی دهکده لجستیک طی رایزنی‌هایی که با راه‌آهن داشتیم متأسفانه به این نتیجه رسیدیم که راه‌آهن از توان مناسب جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه برخوردار نیست که اعلام آمادگی و ورود منطقه ویژه اقتصادی شیراز به این حوزه یک اقدام ارزشمند را رقم زد.

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با بیان اینکه ورود منطقه ویژه اقتصادی شیراز به موضوع مجتمع خدمات رفاهی در جهت رفاه رانندگان و شهرک‌های صنفی در آینده از فعالیت‌های مناسب این منطقه در جهت رونق و توسعه اقتصادی است، ادامه داد: ورود منطقه ویژه اقتصادی شیراز به موضوع تعریض جاده و مسیرهای منتهی به این منطقه از سمت شهر توانسته شرایط را روز به روز برای صنعتگران و سرمایه‌گذاران فراهم کند.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پروژه در حال احداث پست ۲۳۰ کیلو ولتی برق در منطقه ویژه اقتصادی شیراز یکی از فعالیت‌های مهم زیربنایی این منطقه در جهت رفع مشکل برق شهرک صنعتی بزرگ شیراز، منطقه ویژه، دهکده لجستیک از اقدامات ارزشمند این منطقه به‌شمار می‌رود، بیان کرد: انجام این پروژه‌های ارزشمند و زیرساختی جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

وی با اشاره به اینکه از نزدیک در جریان انجام این پروژه‌ها قرار گرفته‌ام و حمایت‌های خود را از انجام پروژه‌ها و فعالیت‌ها از این منطقه و طرح‌های آن دریغ نکرده‌ام، افزود: با توجه به اینکه شرایط به‌گونه‌ای بود که امکان واگذاری زمین در شیراز وجود نداشت، اما منطقه ویژه اقتصادی شیراز با فراهم و تأمین زیرساخت‌ها و امکانات توانسته شرایط مطلوبی را برای سرمایه‌گذاران در این منطقه و سایت‌های زیرمجموعه مانند شهرک صنعتی پارس(غیردولتی) دهکده لجستیک، منطقه ویژه سلامت، شهر دانشگاهی فراهم کند و تنوعی از بسته‌های سرمایه‌گذاری برای فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران ایجاد کند که اقدامی ارزشمند و ماندگار است.

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با بیان اینکه اقدامات مهمی مانند شهرک‌های صنعتی و صنفی غیردولتی و معافیت‌های ناشی از پرداخت عوارض تبصره یک ماده دو قانون حفظ اراضی در کمیسیون جهش تولید در دست پیگیری است، گفت: در موضوع تأمین مالی طرح‌ها و پروژه‌ها در حال اصلاح قانون سیاست‌های اصل ۴۴ هستیم که به‌واسطه این موضوع مدل‌های تأمین مالی را در موضوع تأمین زیرساخت‌ها در نظر گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا موانع قانونی را برطرف کنیم، ادامه داد: تمام تلاش و حمایت‌مان را در جهت برطرف کردن معضلات و مشکلات در موضوع قانون‌گذاری و اصلاح قوانین حمایت از تولید به‌کار می‌گیریم.

روند واگذاری اراضی به متقاضیان سرمایه‌گذاری در حال انجام است

سعید مصفا، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز نیز در این بازدید با بیان اینکه این منطقه در جهت رونق و توسعه اقتصاد استان و شیراز تمام ظرفیت‌ها را به‌کار گرفته است، گفت: ورود منطقه ویژه به‌عنوان یک شرکت توسعه‌گرا در سال‌های گذشته توانسته است علاوه بر جذب سرمایه‌گذار اقدامات مناسبی را در جهت فراهم کردن زیرساخت‌ها در حوزه‌های صنعتی، سلامت، دانشگاهی، لجستیک انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه روند واگذاری اراضی به متقاضیان سرمایه‌گذاری در حوزه صنعتی، سلامت و... در حال انجام است، افزود: با توجه به اینکه منطقه ویژه اقتصادی شیراز دارای سه سایت منفصل صنعتی، سلامت و دانشگاهی است بنابراین سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری می‌توانند از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این مناطق بهره‌مند شوند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اشاره به اینکه روند واگذاری اراضی در شهر بین‌المللی سلامت تسهیل است و متقاضیان و سرمایه‌گذارانی که قصد سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت و پزشکی را دارند به راحتی می‌توانند از مزایا این منطقه ویژه گردشگری سلامت بهره ببرند، تصریح کرد: قطعاً این منطقه می‌تواند اتفاقات مناسبی را در حوزه سلامت در کشور و استان فارس رقم بزند.

وی گفت: بی‌شک این اقدام گامی بلند در راستای نیل به اهداف متعالی دولت مردمی و تحقق شعار سال در استان و شیراز است. 

مصفا با بیان اینکه پروژه‌های مهمی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز کلید خورده است، به آغاز عملیات عمرانی دهکده لجستیک شیراز اشاره کرد و افزود: ایجاد دهکده لجستیک (بندر خشک) به‌عنوان یکی از پیشران‌های مهم توسعه اقتصادی استان، در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار و در مسیر راه‌آهن اصفهان ـ بوشهر واقع شده است که با به ثمر رسیدن این طرح از لحاظ پدافندی، حمل‌ونقل جاده‌ای و ریلی بار، تحولی عظیم برای استان رقم خواهد خورد و چرخه اقتصادی شیراز نیز بهبود خواهد یافت.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز با اشاره به راه‌اندازی مجتمع رفاهی منطقه ویژه اقتصادی شیراز جهت تسهیل و رفاه حال رانندگان گفت: یکی از مشکلاتی که رانندگان مواجه بودند، نبود یک مجتمع رفاهی مناسب برای زمان استراحت آن‌ها بود که از همین‌رو اقدام به احداث مجتمع خدمات رفاهی کردیم.

انتهای پیام
captcha