کد خبر: 4301620
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲

هزار کلاس درس در فارس بهسازی و شاداب‌سازی می‌شود

مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس اعلام کرد: در مرحله نخست طرح شهید عجمیان، بیش از یک‌هزار کلاس درس در ۱۳۲ مدرسه استان برای بهسازی و شاداب‌سازی شناسایی شد.

جلسه ستاد استانی طرح شهید عجمیان در فارسبه گزارش ایکنا از فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس امروز دوشنبه، سوم شهریور در جلسه ستاد استانی طرح شهید عجمیان در فارس با بیان اینکه در مرحله نخست طرح شهید عجمیان، بیش از یک‌هزار کلاس درس در ۱۳۲ مدرسه استان برای بهسازی و شاداب‌سازی شناسایی شد، گفت: این طرح با هدف بهسازی و شاداب‌سازی مدارس حاشیه‌ای، کمتر برخوردار و شبانه‌روزی اجرا می‌شود و در صورت نیاز سایر مدارس نیز در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی افزود: در اجرای این طرح از ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی به‌ویژه گروه‌های دانش‌آموزی استفاده می‌شود تا محیط مدارس به فضایی بهتر برای یادگیری و فعالیت آموزشی تبدیل شود.

امین سینایی، مدیرکل نوسازی مدارس فارس نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده اظهار کرد: در مرحله نخست این طرح، سه هزار و ۲۷۰ قلم کالا شامل ۶۲۰ وایت‌برد، ۹۰۰ شیر آبخوری، ۹۰۰ شیر سرویس بهداشتی و ۸۵۰ چراغ روشنایی تهیه و آماده توزیع شده است.

وی افزود: علاوه بر این، ۳۶ تن رنگ و پنج‌هزار و ۲۰۰ متر موکت نمازخانه خریداری شده و در اختیار مدارس مشمول طرح قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام
captcha