کد خبر: 4253164
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
مدیرکل بنیاد مسکن فارس:

تولید مسکن موتور رشد و توسعه اقتصادی است

سیدعلیرضا حمیدی با بیان اینکه تأثیر حوزه مسکن بر رشد و توسعه اقتصادی غیرقابل انکار است، گفت: صنعت تولید مسکن افزون بر تأثیرات ژرف اجتماعی و فرهنگی به لحاظ اقتصادی نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است، چراکه مانند موتور رشد و توسعه اقتصاد عمل می‌کند.

بازدید مدیرکل بنیاد مسکن از پروژه اکباتان صدرابه گزارش ایکنا از فارس، سیدعلیرضا حمیدی، مدیرکل بنیاد مسکن فارس امروز، 19 آذرماه در جریان بازدید از پروژه سه هزار و 152 واحدی اکباتان صدرا (پروژه نهضت ملی مسکن) با اشاره به میزان مصالح موجود در پروژه بر فعال‌سازی تمامی بلوک‌های نیمه‌فعال تأکید کرد و گفت: شتاب‌بخشی به اجرای این پروژه مطالبه و درخواست متقاضیان مسکن است که در این طرح مشارکت دارند و این مطالبه از سوی بنیاد مسکن پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه تأثیر حوزه مسکن بر رشد و توسعه اقتصادی غیرقابل انکار است، اظهار کرد: صنعت تولید مسکن افزون بر تأثیرات ژرف اجتماعی و فرهنگی به لحاظ اقتصادی نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است، چراکه مانند موتور رشد و توسعه اقتصاد عمل می‌کند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس نهضت ملی مسکن را پیشران توسعه صنعت ساختمان در شیراز و استان فارس دانست و افزود: طرح نهضت ملی مسکن سهم هزینه‌های مسکن در سبد خانوارهای شهری و روستایی را ترمیم می‌کند.

حمیدی با اشاره به گستردگی پروژه اکباتان صدرا گفت: طرح اکباتان صدرا به‌عنوان پیشانی طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان فارس عمل می‌کند و بازتاب‌دهنده عملکرد کل مجموعه است.

وی ادامه داد: بخش مسکن با ایجاد رشد اقتصادی و اشتغال‌آفرینی در بخش ساختمان و بخش‌های وابسته از طریق تأثیر بر مخارج مصرفی، سرمایه‌گذاری و تغییرات در تولید، نوسانات اقتصادی را به شدت تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد، بورس بازی زمین را کم می‌کند، بنابراین تأثیرات ناشی از آن نیز محدود به بخش مسکن نیست.

انتهای پیام
captcha