به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس، امروز، ۱۹ آذرماه در دیدار با نمایندگان ستادهای بانوان پزشکیان در استان فارس با اشاره به اهمیت حضور بانوان در مناصب و جایگاههای مدیریتی در گفتمان دولت چهاردهم اظهار کرد: تحقیقات علمی و پژوهشی این مسئله را تأیید میکند که بانوان در امر مدیریت نه تنها از آقایان کمتر نیستند، بلکه در اموراتی دقیقتر، بهتر و سنجیدهتر عمل میکنند.
وی با اشاره به اینکه نخستین انتصاب فرمانداران در استان فارس را به یکی از بانوان و در سمت فرمانداری اختصاص دادهایم، گفت: گفتمان دولت پزشکیان از سوی اکثریت پذیرفته شده و این به معانی آن است که مردم رئیسجمهور را وکیل خود قرار دادهاند تا این گفتمان را اجرایی کند و ما استانداران بهعنوان نمایندگان دولت و رئیسجمهور باید استانها را براساس این گفتمان مدیریت کنیم.
امیری با بیان اینکه استفاده از ظرفیت جوانان از دیگر مؤلفههای گفتمان دولت چهاردهم است که در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده است در مناسبی مانند بخشداریها از افراد جوان استفاده شود، افزود: انتصاب جوانان در جایگاههای مدیریتی به تربیت مدیران قوی برای آینده کشور کمک میکند.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تأکید بر اینکه معیار انتخاب افراد جنسیت نیست و معیار انتخاب عمل صالح است، بیان کرد: بهرغم سختیهایی که گاه در انتصاب بانوان برای بعضی مناصب در مسیر وجود دارد، این گفتمان در بخشهای درخور توجهی قابل اجراست.
امیری با بیان اینکه افراد یک جامعه باید احساس ارزشمندی کنند، چراکه احساس ارزشمندی در افراد زمینهساز پیشرفت در جامعه است، تصریح کرد: هر یک از افراد جامعه برای اینکه بتوانند وظایف خود را بهخوبی انجام دهند باید احساس غنای روحی کنند و این موضوع برای مدیران مجموعه استان بسیار حائز اهمیت است.
وی با تصریح اینکه حاکمیت قانون تنها به معنای اجرای قانون نیست، گفت: حاکمیت قانون در جامعه باید احساس شود؛ بهعنوان مثال اگر براساس قانون فردی در ستاد انتخابات یک کاندیدا فعالیت میکند و یا در چارچوب قانون انتقاداتی را بیان میکند، نباید نگران باشد که با مشکلی مواجه شود، چراکه آنچه انجام داده براساس قانون بوده است.
استاندار فارس با تأکید بر اینکه نیروسازی یک اصل است، افزود: تربیت نیروی انسانی یک سرمایهگذاری ارزشمند است که نباید از دید مدیران ارشد مغفول بماند.
وی با اشاره به اینکه تکمیل بانک اطلاعاتی از بانوان استان بسیار مهم است، بیان کرد: شناسایی بانوان سرپرست خانواده و برنامهریزی برای تسهیل امور آنها بسیار مهم است.
امیری با بیان اینکه رئیسجمهور نیز بر حل مشکلات زنان سرپرست خانواده تأکید دارند، گفت: توجه به این مسئله یک وظیفه ادارای نیست؛ بلکه وظیفهای اسلامی و انسانی است.
نماینده دولت وفاق ملی در استان فارس در پاسخ به این سؤال که چرا انتصابات به کندی انجام میشود، اظهار کرد: مدیرانی که انتخاب میشوند باید علاوه بر اینکه قدرت مدیریت همه سلایق فعال در استان را داشته باشند، دارای معیارهای دیگری همچون تعهد، تخصص، فسادستیزی، همسویی با گفتمان دولت باشند، بنابراین انتخاب شایسته و مناسب برای ما بر انتخاب سریع ارجحیت دارد.
امیری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه به اتفاق اعتقاد ندارم؛ بلکه معتقدم همه رویدادها براساس حکمت است، اشاره کرد و افزود: بیتردید همزمانی دیدار با بانوان فعال در ستادهای پزشکیان در استان فارس با ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) بر پایه حکمت رقم خورده است.
وی در سخنان خود ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) به توصیف جایگاه رفیع این بانوی بزرگوار پرداخت و افزود: ابعاد مادی حیات پربرکت حضرت صدیقه طاهره(س) به سبب مظلومیت ایشان در تاریخ ناشناخته مانده است.
امیری درباره چگونگی شناختن بانوی دو عالم اظهار کرد: بانوان تاریخ با صفت شناسانده میشوند، اما فاطمه(س) به ذات تعریف میشود.
وی اظهار کرد: حضرت صدیقه طاهره(س) را محدثه مینامند، ایشان را امابیها لقب میدهند، حضرت علی(ع) فرزندان خود را به نام فرزندان فاطمه منصوب میکند، اما به رغم همه اینها حضرت زهرای مرضیه(س) با مظلومیتی عظیم و در اوج شهرت، ناشناخته است.
استاندار فارس افزود: همه بزرگان و مشاهیر تاریخ بهویژه بانوان بزرگی همچون حضرت زینب(س)، حضرت خدیجه(س)، حضرت مریم(س) هر یک به صفاتی شناخته شدهاند، اما بعضی از محققان، پژوهشگران و نویسندگانی که برای گمنامترین افراد تاریخ نیز هویتسازی کردهاند نتوانستهاند ابعاد شخصیت حضرت زهرای مرضیه(س) را آشکار کنند.
امیری گفت: آنها نیز برای شناختن حضرت زهرا(س) دست به دامان بدعت کلامی شدهاند و شناختن ذات را معیار قرار داده و معتقدند که این بانوی عظیمالشأن را باید با خودش شناخت.
انتهای پیام