به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس، امروز، 10 آذرماه در جمع تعدادی از عشایر استان فارس، جذب سرمایهگذاری خصوصی را یکی از اصلیترین راههای خروج فارس از بنبست دانست و گفت: سرمایهگذاری بخش خصوصی تنها راه توسعه استان است.
وی افزود: برای این توسعه، زیرساختهایی لازم است که حاکمیت قانون و وفاق ملی و احساس ارزشمندی پیشنیازهای این سرمایهگذاریها مطرح شده است.
امیری گفتمان رئیسجمهور را مورد توجه قرار داد و گفت: دکتر پزشکیان براساس چارچوب قولهایی که به مردم داده و براساس گفتمانی که مطرح کرده است، برای تحقق وعدههای خود تلاش میکند.
وی اظهار کرد: در نظامهای سیاسی حقوقی مبتنی بر پارلمان، قانونگذاری حق مردم است که بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم اعمال میشود مثل آنچه که ما در قانون اساسی کشورمان داریم.
امیری افزود: در چارچوب گفتمان دکتر پزشکیان از جمله استفاده از ظرفیت جوانان و بهکارگیری بانوان در مناصب مدیریتی عمل میشود؛ انتخاب اولین فرماندار استان از جامعه بانوان نیز آغاز این مسیر است، چراکه معتقدیم براساس پژوهشهای علمی انجام شده در بعضی از زمینهها بانوان موفقتر هستند.
استاندار فارس وفاق ملی را که از جانب رئیسجمهور مطرح شده است، یک ضرورت دانست و تصریح کرد: شرایط منطقه، جامعه و مجامع بینالمللی وفاق ملی را از انتخاب به ضرورتی اجتنابناپذیر تبدیل کرده است و قطعاً دشمنان از شقاق درونی ما برای ضربه زدن به کیان ایران سوءاستفاده خواهند کرد.
وی در بخش دیگر سخنان خود رأی آوردن و رأی نیاوردن در انتخابات را از لوازم دموکراسی دانست و بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیتهای کشور تأکید کرد و افزود: قطعاً صدای افرادی که در انتخابات شرکت نکردهاند، هم خواهیم بود؛ باید احساس ارزشمندی را در مردم توسعه دهیم و با نهادینه شدن حاکمیت قانون، توسعه اجتماعی و اقتصادی و اعتلای فارس را رقم بزنیم.
امیری با اشاره به اینکه حاکمیت آمیخته با حکمت جامعه را به سرانجام میرساند به بیان ویژگیهای گفتمانی دکتر پزشکیان پرداخت و گفت: در دولت چهاردهم هیچ تقابلی وجود ندارد، علاوه بر آن برنامه هفتم نیز بهدرستی اجرا میشود و اساساً اداره جامعه براساس علم و عقلانیت و اسلام رحمانی و مدارا صورت میپذیرد.
استاندار فارس ادامه داد: آنچه مهم است، این است که قدمی برای توسعه استان برداشته شود و دردی از آلام مردم کاهش یابد؛ برای تحقق این مهم به کمک همه نیاز داریم.
وی شاخصهای استان را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: فارس در لغت، برخوردار بوده، اما در عمل از آن محروم بوده است از جهت فضاهای ورزشی، درمانی و آموزشی و پایه بودجه استان توزیع مناسبی، براساس عدالت، صورت نپذیرفته است که باید برای اصلاح آن گامهای اساسی برداشت.
نماینده عالی دولت چهاردهم در استان فارس در بخش دیگر سخنان خود اظهار کرد: همه باید در اداره استان سهیم باشند؛ باید همه با هم مشارکت کنند تا فارس را به جایگاه شایسته مردم استان برسانیم.
وی یاد بزرگان اقوام استان را گرامی داشت و در ادامه تصریح کرد: جوامع با عقبه تاریخی و هویت ملی خود زندگی میکنند که باید بهصورت ویژه به آن توجه کرد.
انتهای پیام