کد خبر: 4220574
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷

فعالیت هنرمندان در بافت تاریخی شیراز متناسب با زیست بوم منطقه

مدیرکل میراث فرهنگی فارس گفت: در بافت تاریخی شیراز، متناسب با زیست بومی که وجود دارد، هنرمندان هم حضوری موثر دارند و شاهد تولیدات صنایع دستی درخشانی هستیم.

محمد ثابت اقلیدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان فارسبه گزارش ایکنا از فارس، محمد ثابت اقلیدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس امروز، 20 خردادماه در نشست تخصصی دبیران شهرها و روستاهای جهانی صنایع دستی در شیراز با بیان اینکه این استان با 6 اثر جهانی یکی از پایگاه‌های تمدنی کشور محسوب می‌شود، گفت: در بافت تاریخی شیراز، متناسب با زیست بومی که وجود دارد، هنرمندان هم حضوری موثر دارند و شاهد تولیدات صنایع دستی درخشانی هستیم.

وی افزود: معماری‌های شیراز نشان دهنده هنرپرور بودن این شهر در طول تاریخ است و در حوزه تولیدات صنایع دستی هم یک شهر بسیار پرآوازه محسوب می‌شود.

ثابت اقلیدی به تعاملات خوب اداره میراث فرهنگی با شهرداری اشاره کرد و گفت: این دو ارگان در رویدادهای مختلف یک کار واحد انجام می‌دهند که یکی از آن‌ها افتتاح 12خانه صنایع دستی در شیراز است.

مدیرکل میراث فرهنگی فارس همچنین از احیای یک میدان توپخانه یا نقاره خانه شیراز خبر داد و افزود: قرار است تعدادی حجره هم برای عرضه محصولات صنایع دستی در این مکان احداث شود.

وی با بیان اینکه میزبانی از رویدادها به‌عنوان یک محرک برای معرفی و توسعه صنایع دستی در استان فارس دنبال می‌شود، گفت: طی تعاملی که با شهرداری داریم، قرار است تعدادی المان در شیراز اجرا شود و این موضوع در کنار بناهای تازه تاسیس، منجر به ایجاد تحول در زمینه احیای تاریخی و فرهنگی شهر خواهد شد.

انتهای پیام
captcha