اجرای 200 برنامه علمی طی هفته پژوهش در فارس / جهادگران علم و فناوری فراخوانده شدند
کد خبر: 4188311
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۶

اجرای 200 برنامه علمی طی هفته پژوهش در فارس / جهادگران علم و فناوری فراخوانده شدند

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس از برگزاری بیش از 200 برنامه علمی طی هفته پژوهش در این استان خبر داد.

نشست خبری سازمان بسیج علمی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، مجید میکائیلی، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس امروز، 25 آذرماه در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش ضمن تسلیت دهه فاطمیه و گرامیداشت هفته پژوهش گفت: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس در تلاش است که با برنامه‌ریزی جامع و هدفمند سبب ارتقای فرهنگ پژوهش، فراگیری موضوعات علمی و گفتمان‌سازی مباحث دانشی و فناوری در سطح جامعه شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس با اشاره به لزوم تحقق بیانیه گام دوم اظهار کرد: با شبکه‌سازی و شناسایی ظرفیت‌های علمی، فناوری و نوآوری و همچنین نیروهای متعهد، مومن و متخصص نگاهی مرز شکنانه به موضوع علمی داریم چراکه دست بالا در دنیای امروز با کسی است که از لحاظ علمی در قله باشد.

وی با ذکر سخنانی از رهبر معظم انقلاب درخصوص مردمی‌سازی مسائل بیان کرد: براساس سخنان رهبری معظم، هر جا کار را به دست مردم سپردیم به نتیجه رسیدیم که هشت سال دفاع مقدس نمونه خوبی برای جهاد و مردمی‌سازی است.

میکائیلی در ادامه به اهمیت هم‌افزایی در اقدامات و برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: به منظور بهینه شدن و افزایش ضریب اقدامات و برنامه‌ها در زیست بوم نوآوری استان، به دنبال هم‌افزایی ظرفیت‌های علمی و بسترسازی و نقش‌آفرینی در حوزه‌های مختلف علم و فناوری هستیم.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس افزود: درصورت تحقق این مهم و جلوگیری از کارهای جزیره‌ای، می‌توانیم در تولید علوم نوین، مرز شکن و اقتدارآفرین و تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در حوزه‌های گوناگون علمی بسیار بهتر و موثرتر عمل کنیم.

وی با بیان اینکه افق دیدمان رسیدن به مرجعیت علمی است، تصریح کرد: برای رقم خوردن این اتفاق باید رسیدن به مرجعیت علمی به باور تبدیل شود و جهاد علمی رقم خورد.

میکائیلی با اشاره به شعار محوری هفته پژوهش امسال با عنوان « پژوهش و فناوری پیشران رشد تولید و مهار تورم» تصریح کرد: در هفته پژوهش 200 برنامه علمی در سطح استان خواهیم داشت.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس با بیان اینکه دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان فارس در روز چهارشنبه، 29 آذرماه راس ساعت 14:30 در محل مجتمع فرهنگی و رفاهی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد، افزود: در این برنامه در کنار رونمایی از کتاب و یک پروژه دانش بنیان و علمی، از بیش از 50 نفر از برترین‌های علمی در بخش‌های مختلف به‌صورت استانی تقدیر خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان از خود به رسالت‌های سازمان بسیج علمی استان فارس پرداخت و گفت: رسالت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس جهاد علمی و بسیج کنندگی ظرفیت‌ها در راستای رسیدن به مرجعیت علمی و تحقق تمدن نوین اسلامی است.

میکائیلی در خصوص ظرفیت‌های سازمان علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس بیان کرد: ایجاد، به‌روزرسانی و توسعه بیش از 45 کارگروه خانه نخبگان در سراسر استان با استعداد 560 نفر از اساتید، نخبگان و مسئولان با هدف احصا و حل مسائل، جهت‌دهی به پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی، مطالبه‌گری و ایجاد بانک اطلاعاتی موضوعات، ظرفیت‌ها و فرصت‌ها در استان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: شبکه پرسشگری 300 نفری در سطح استان شکل گرفته و انجام پروژه‌های نظرسنجی و پرسشگری میدانی انجام شده که منشا بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها، تدوین سیاست‌ها و راهبردها بوده است.

این مقام مسئول هدف از ایجاد، توسعه و راه‌اندازی بیش از 54 پایگاه علمی و ایجاد مدیریت علمی در بیش از 4 هزار پایگاه بسیج در استان را تقویت و توسعه فعالیت‌های علمی در سطح جامعه، توانمندسازی علمی و پژوهشی بسیجیان و نقش‌آفرینی بسیجیان در توسعه و شکوفایی عنوان کرد و افزود: بیش از هفت مرکز رشد، نوآوری و خلاقیت در استان فارس فعال داریم که در آن از بیش از 50 هسته فناور و شرکت دانش بنیان حمایت و پشتیبانی می‌شود.

به گفته وی قرارگاه جهاد علمی با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و طرح‌ها و ایده‌های فناورانه نیز در سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس تشکیل شده است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس همچنین توضیحاتی پیرامون ایجاد و راه‌اندازی بیش از هفت هزار و 700 هسته علمی تخصصی فناور، دانشی، توانمندساز و گفتمان‌ساز در استان ارائه کرد و از شناسایی و ایجاد بانک نخبگانی از بیش از 6 هزار و 200 مخترع و مبتکر با هدف حمایت مادی و معنوی از آنان خبر داد.

وی همچنین گفت: با هدف آشنایی با دستاوردها، پیشرفت‌ها و موفقیت‌های امیدآفرین انقلاب، ارتقای شناخت از شرایط واقعی جامعه و همراه کردن جامعه نخبگانی استان در ترویج امیدآفرینی و ارتقای عزت ملی اقدام به برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت علمی کرده‌ایم که تاکنون بیش از 7 هزار و 800 دانش‌آموز و دانشجو به این اردوها اعزام شده‌اند.

انتهای پیام
captcha