کد خبر: 4159976
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱

دوره ملی «نظام مباحث آموزش‌و‌پرورش» در شیراز آغاز به‌کار کرد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس با بیان اینکه دوره ملی «نظام مباحث آموزش‌و‌پرورش» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود، گفت: این دوره ۱۰ روزه در دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر و مرکز سلمان فارسی شیراز با حضور ۳۵۰ نفر از دانشجومعلمان سراسر کشور برگزار می‌شود.

دوره ملی «نظام مباحث آموزش‌و‌پرورش»به گزارش ایکنا از فارس، مهران ذوالفقاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس امروز، ۱۲ مرداد در جمع خبرنگاران گفت: دوره ملی نظام مباحث آموزش و پرورش از ۱۰ تا ۱۹ مرداد به مدت ۱۰ روز به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس در دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید باهنر و مرکز سلمان فارسی شیراز با حضور ۳۵۰ نفر از دانشجومعلمان سراسر کشور به تفکیک خواهر و برادر برگزار می‌شود.

وی هدف از اجرای دوره نظام مباحث آموزش و پرورش را تربیت دانشجومعلمان ذیل گفتمان تحول بنیادین آموزش و پرورش برشمرد و تأکید کرد: مناسبات تمدنی غرب براساس مدل اداره، جایگاه نظام آموزشی در مناسبات تمدنی غرب، چیستی، چرایی و چگونگی تمدن اسلامی، تاریخ تحولات نهاد آموزش در غرب از سرفصل‌های دوره است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس با اشاره به موضوعات این دوره ملی، اضافه کرد: تاریخ تحولات نهاد آموزش در ایران، نظام مسائل آموزش و پرورش در ایران، مفهوم‌شناسی نظام تعلیم و تربیت در اسلام، سند تحول بنیادین نقطه‌ای برای عزیمت و معنای تحول بنیادین در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب از دیگر سرفصل‌های دوره است.

ذوالفقاری در پایان سخنان خود اظهار کرد: علاوه بر برنامه‌های آموزشی، برنامه‌های دیگری مانند گعده‌های مباحثه، پرسش و پاسخ با اساتید مطرح تعلیم و تربیت، فعالیت‌های تفریحی، ورزشی، معنوی و زیارتی در دوره اجرا می‌شود.

انتهای پیام
captcha