به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجتالاسلام والمسلمین صفر فلاحی، مدیر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) طی سخنانی اظهار کرد: حرم بانوی کرامت در ماه مبارک رمضان امسال با توجه به اتمام محدودیتهای پذیرایی افطاری به خاطر گسترش ویروس منحوس کرونا، اقدام به پخت غذا و تهیه و بستهبندی افطاری سرد شامل سوپ، نان، پنیر و خرما کرده است.
وی اضافه کرد: افطاری سرد و گرم در مهمانسرای حضرتی برای زائران و مجاوران حرم سرو میشود، افطاری سرد برای عموم زائران در صحن حضرت صاحب الزمان(عج) سرو میشود.
مدیر حرم مطهر بانوی کرامت گفت: روزانه چهار هزار افطاری در قالب غذای گرم تهیه و در میان روزه داران توزیع میشود؛ همچنین ۱۰ هزار افطاری سرد نیز میان روزه داران توزیع میشود.
وی افزود: بیش از ۱۰۰ خادم خانم برای بستهبندی پک افطاری ساده روزانه فعالیت میکنند و ۷۵ خادم نیز برای تهیه و توزیع افطاری گرم در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام