جهاددانشگاهی برگرفته از علم و فعالیت‌های جهادی است
کد خبر: 4128903
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰

جهاددانشگاهی برگرفته از علم و فعالیت‌های جهادی است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به وجه تسمیه جهاددانشگاهی اظهار کرد: عنوان جهاددانشگاهی نشئت گرفته از علم و فعالیت‌های جهادی است که نشان می‌دهد جهاد در عرصه علوم یک حرکت و تلاش در راه خداست.  

بازدید مدیرکل بنیاد شهید فارس از دفتر ایکنابه گزارش ایکنا از فارس، ابراهیم بیانی،‌ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس امروز، 27 اسفندماه در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان و بازدید از دفتر خبرگزاری ایکنا، بر ضرورت افزایش تعامل میان دستگاه‌ها و نهادهایی که در خدمت انقلاب اسلامی هستند، تأکید کرد و گفت: هرچقدر تعامل دستگاه‌ها با یکدیگر بیشتر باشد قطعاً می‌توان گام‌های مؤثری در خدمت‌رسانی به مردم برداشت.

وی با اشاره به وجه تسمیه جهاددانشگاهی اظهار کرد: عنوان جهاددانشگاهی نشئت گرفته از علم و فعالیت‌های جهادی است که نشان می‌دهد جهاد در عرصه علوم یک حرکت و تلاش در راه خداست.

بیانی اظهار کرد: بشر در طول زندگی خود تلاش زیادی می‌کند که الزاماً همه حرکت‌ها و تلاش‌ها در راه خدا نیست اما آن تلاش و حرکتی در راه خداست که مصداق جهاد پیدا کند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین گفت: معظم‌له چند وقتی است که بر روی این نوع جهاد تأکید دارند و با توجه به شرایط روز جامعه لازم است که یک تلاش جهادی برای روشنگری در راه خدا و به منظور اطلاع رسانی موضوعات و مباحث حوزه انقلاب به جوانان و جامعه انجام شود.

وی یادآور شد:‌ بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی با توجه به شرایط خاص کشور و انقلاب و نظام جمهوی اسلامی و نیازی که در عرصه علم و فرهنگ وجود داشت با دوراندیشی دستور تأسیس نهادی مانند جهاددانشگاهی و سایر نهادهای انقلابی را صادر کردند که بعدها هر کدام مایه خیرات و برکات زیادی برای این کشور شدند و نمونه آن را به خوبی می‌توان در مجموعه جهاددانشگاهی و همچنین بنیاد شهید و امور ایثارگران مشاهده کرد.

بیانی اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در 22 اسفندماه سال 1358 به دستور امام راحل تأسیس شد تا بتواند به جامعه ایثارگری به خصوص خانواده شهدا خدمت کند و از آن زمان تاکنون شاهد اقدامات متعددی برای خدمت‌گزاری به این قشر از جامعه هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس از استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای خدمت‌رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران استقبال کرد و گفت: امیدوار هستیم نتیجه ارتباط و تعامل بین جهاددانشگاهی و بنیاد شهید باعث شود بتوانیم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های این دو نهاد برای خدمت‌رسانی بیشتر به جامعه هدف خود داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه جامعه ایثارگری محق‌ترین و ارزشمندترین اقشار جامعه به دلیل ایثار و فداکاری‌هایشان هستند و باید قدر آن‌ها را بدانیم، گفت: در استان فارس بیش از 14 هزار و 600 شهید و 42 هزار جانباز و 2 هزار و 230 آزاده داریم که بنیاد شهید و امور ایثارگران متکفل امورات آنان است.

بیانی بیان کرد: برخلاف دیدگاه‌ها و تصوراتی که در سطح جامعه نسبت به ایثارگران وجود دارد که امکانات و رفاهیات متعلق به این قشر است، متأسفانه این قشر جزو اقشار متوسط به پایین جامعه هستند به عنوان مثال خانواده شهدای بسیجی حقوق‌بگیر هیچ نهاد و اداره‌ای نیستند. همچنین در بحث اشتغال هم با مشکلات زیادی مواجه هستند و تقریباً 9 هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران در نوبت اشتغال در استان قرار دارند که البته برای رفع این مشکل آنان اقدامات مختلفی انجام داده ایم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به آموزش‌های جهاددانشگاهی در حوزه مشاغل خانگی گفت: پیشنهاد می‌شود جلسه‌ای با حضور معاونان دو دستگاه برای اجرای طرح مشاغل خانگی برای جامعه ایثارگری برگزار شود تا بتوانیم بخشی از مشکلات اشتغال این جامعه را برطرف کنیم البته لازم است نیازهای این قشر به خوبی احصا و تبیین شود.

وی در ادامه سخنان خود از اقدامات انقلابی و جهادی جهاددانشگاهی که حتی خارج از دستورالعمل‌های دست و پا گیر اداری انجام می‌شود، قدردانی کرد و گفت: امروز با توجه به وقایع اخیر انقلاب اسلامی نیاز دارد تا ظرفیت‌های مختلف نهادی مانند جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف به خصوص در عرصه جهاد تبیین و مباحث علمی به کار گرفته شود.

بیانی با بیان اینکه امروز دشمن تلاش زیادی برای ایجاد یأس و ناامیدی و ترس در جامعه انجام می‌دهد که این وظیفه ماست تا مسیر حرکت نظام را مشخص و تبیین کنیم، گفت:‌ جهاددانشگاهی ظرفیت های خوبی برای روشن کردن این مسیر دارد.

وی با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاددانشگاهی که فرمودند این نهاد یک فرهنگ است،‌ گفت:‌ این بیان معظم‌له یک سمت‌گیری است و نوع کار کردن یک فرهنگ است و نشان از اهمیت اقدامات جهاددانشگاهی دارد.

بیانی با بیان اینکه در بنیاد شهید در 5 حوزه درمان،‌ مسکن، معیشت، اشتغال و فرهنگ با مشکلات انباشته شده مواجه هستیم که نیاز به همکاری دستگاه‌های مختلف برای حل این مشکلات داریم، خواستار همکاری جهاددانشگاهی در این عرصه شد.

انتهای پیام
captcha