نادیده گرفتن کارهای انجام شده در خوزستان بی انصافی است
کد خبر: 4110604
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۹

نادیده گرفتن کارهای انجام شده در خوزستان بی انصافی است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: به جای اینکه از گذشته بگوییم و اعتراض کنیم، فکر خود را نسبت به آینده سوق دهیم.

آیت الله موسوی جزایریبه گزارش ایکنا از خوزستان، آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان، امروز ۸ دی در آیین معارفه و تودیع استاندار خوزستان، با بیان اینکه کارهای صورت گرفته در استان خوزستان بسیار امید بخش بود، گفت: یک زمانی در خدمت امام خمینی(ره) بودیم که سخگنوی خبرگان آقای مشکینی بود. از مشکلات و نابسامانی‌ها گفت و نوبت به امام که رسید فرمودند، آنچه که در قلب آقای مشکینی بود آیه یاس بود، اما آنچه که در دل من است آیه امید است. 

وی افزود: به جای اینکه از گذشته بگوییم و ایراد و اعتراض کنیم و تاسف بخوریم، فکر خود را نسبت به آینده سوق دهیم و برای آینده برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم. بودجه کلانی به طرح مقام معظم رهبری و پروژه فاضلاب اهواز داده شد که چند برابر بودجه‌های دیگر استان‌ها است و این‌ها واقعیت است. اگر بخواهیم این‌ها را نادیده بگیریم بی انصافی است. کارها و برنامه‌های بزرگ وجود دارد که در استان‌های دیگر مشابه آن دیده نمی‌شود. 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: از انتخاب استاندار جدید بسیار خوشحالم، از بابت اینکه سابقه خوبی در استان خوزستان دارد. استاندار جدید توانمند است؛ کمک و برنامه ریزی کنیم و با امید به آینده پیشنهادهای خود را باید به استاندار جدید بدهیم تا کارها زودتر انجام شود. 

همچنین احمد موالی زاده، سرپرست فرمانداری اهواز بیان کرد: در عمر یک ساله دولت مردمی، این افتخار را داریم که شاهد شکوفایی و رونق قابل توجهی در استان خوزستان از نظر عمرانی  و اقتصادی باشیم و این نشان از نگاه ویژه دولت به خوزستان است. 

قاسم ساعدی، رئیس مجمع نمایندگان خوزستان نیز در این مراسم گفت: خوزستان شریان حیاتی انرژی است و قطب کشاورزی و انبار گندم خاورمیانه است، اما محرومیت‌ها به اندازه قابلیت‌ها است. به برکت نظام کارهای بسیار ارزنده‌ای صورت گرفته، اما چون محرومیت‌ها زیاد است هنوز مردم نگرانند. جوانان تحصیل کرده خوزستانی بیکار هستند. اگر آمار بیکاری استان خوزستان را بگیرید به نتیجه می‌رسید که مردم چقدر صبور و وفادار هستند. 

وی خطاب به وزیر کشور گفت: در مدیریت اغتشاشات اخیر به نتیجه رسیدید که مردم خوزستان نجیبند و با رهبر خود بیعت کرده‌اند لذا قدر این مردم را بیشتر بدانید. آنچه استان را عقب انداخته، دخالت نیست. یک سال و نیم از دولت انقلابی گذشت و نمایندگان در انتصابات دخالت نکردند. برنامه ریزان در سطح ملی باید به خوزستان نگاه جدیدی داشته باشند. 

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: خوزستان کمتر از ۱۰ درصد تخصیص اعتبارت داشته است؛ با این اعتبارات چه کارهایی با وجود محرومیت‌های گسترده می‌توان انجام داد؟ دولت به استان توجه دارد، اما انتظار مردم خوزستان در عمل بیشتر است. 

وی با تاکید بر اهمیت توجه به مناطق مرزی گفت: اگر تهدیدی باشد از مرزها صورت می گیرد. از مرکز هیچ وقت تهدید صورت نمی‌گیرد و اگر هم باشد قابل مدیریت است. توسعه متوازن جوامع از مرزها شروع می‌شود تا به مرکز برسد، اما امروز در کشور رابطه معکوس است و توسعه از مرکز شروع می‌شود و مناطق مرزی محروم نگه داشته شده‌اند که خلاف علم توسعه است. 

ساعدی ادامه داد: همه نگاه‌ها به دولت استف لذا باید کار خوبی صورت گیرد. کانون بحران‌های کشور در اقلیم خوزستان تعریف می‌شود؛ زلزله، خشکسالی، سیل، ریزگردها و... در استان ظاهر می‌شود که نیاز به حمایت دارد. 

وی با انتقاد از وجود مدیران پروازی عنوان کرد: باید قدر جوانان خوزستانی دانسته و از ظرفیت استفاده شود. آن‌ها می‌توانند بر استان مدیریت کنند چون فرهنگ، بافت اجتماعی و فرهنگی را می‌شناسند، لذا می‌توانند با مردم بیشتر در تعامل باشند. استان نیاز به کارگروه مشترک نیاز دارد. 

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان یادآور شد: از ظرفیت نخبگان، نمایندگان و اساتید دانشگاه استفاده شود و تیم مسنجمی شویم تا بر محرومیت استان غلبه کنیم. باید حساب شده و از اندیشه نخبگان استفاده کنیم.  

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های استاندار سابق گفت: استاندار سابق نیاز به حمایت داشت اما حمایت نشد و بار سنگین خوزستان باید بر دوش همه قرار می‌گرفت که قرار نگرفت. تعامل و هم بستگی رمز پیروزی و موفقیت و غلبه بر مشکلات است. 

انتهای پیام
captcha