دانشگاه‌ها نقش مهمی در تحقق تمدن نوین اسلامی دارند
کد خبر: 4091035
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴

دانشگاه‌ها نقش مهمی در تحقق تمدن نوین اسلامی دارند

رئیس دانشگاه لرستان دانشجویان را سرمایه‌های انسانی و الهی و امانت خداوند برای مملکت و کشور دانست و گفت: جایگاه و اهمیت دانشگاه تا بدانجاست که بایستی نقش اثرگذاری در شکل‌گیری تمدن‌ نوین اسلامی داشته باشد.

علی نظری، رئیس دانشگاه لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، ششمین برنامه «فصل تحول» با رویکرد پرسش و پاسخ از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با مشارکت و مطالبه‌گری دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و پاسخگویی هیئت رئیسه دانشگاه، دوشنبه، 18 مهر در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف با رویکرد و نگاه مطالبه‌گری، انواع انتقادات و مشکلات صنفی دانشجویی را مطرح کردند و مسئولان دانشگاه لرستان و مدیران دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز به پرسش‌ها و دغدغه‌های دانشجویی، پاسخ دادند.

موضوعات مختلفی همچون مشکلات مربوط به ضعف کیفیت زیرساخت‌های اینترنتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، کمبودها و کاستی‌های آزمایشگاهی، ضعف‌های حوزه ایاب و ذهاب دانشجویان، عدم توجه کافی به فضاسازی محیطی دانشکده در زمینه فضای سبز، برخی مشکلات حوزه سلف سرویس دانشکده و ... توسط دانشجویان بیان شد و مسئولان دانشگاه نیز توضیحات لازم را ارائه کردند.

علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این برنامه دانشجویان را سرمایه‌های انسانی و الهی و امانت خداوند برای مملکت و کشور دانست و گفت: جایگاه و اهمیت دانشگاه تا بدانجاست که بایستی نقش اثرگذاری در شکل‌گیری تمدن‌ نوین اسلامی داشته باشد.

وی افزود: از برگزاری اینگونه نشست‌ها و برنامه‌ها استقبال می‌کنم؛ زیرا یک فضای مناسب و ارتباط مستقیم بین دانشجو و مسئولان دانشگاه ایجاد می‌شود تا دانشجویان بدون واسطه و به‌راحتی، دیدگاه‌ها، پیشنهادها و انتقادات خود را مطرح کنند.

حجت‌الاسلام حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به عنوان متولی اصلی تهیه این برنامه در سخنانی در جمع دانشجویان گفت: خوشبختانه این ششمین برنامه فصل تحول است که در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: اینگونه برنامه‌ها هر دفعه برای ارکان دانشگاه لرستان شامل اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان برگزار می‌شوند تا در یک فضای مبتنی بر همدلی و در عین حال مطالبه‌گری، انواع مشکلات و دیدگاه‌ها بیان شوند.

حاتمی ادامه داد: رویکرد ما این است که با نگاه مبتنی بر جذب حداکثری در چارچوب اهداف، مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، راهکارها و زیرساخت‌ها و روش‌ها ارتباط مستقیم بین دانشجو با مسئولان دانشگاه لرستان را تسهیل کنیم.

سعید محمدزاده، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی نیز در این برنامه، ضمن اینکه آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان به‌ویژه دانشجویان نو ورود تبریک گفت یک گزارش از مجموعه اقدامات انجام شده در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان ارائه کرد.

وی ضمن حمایت از انتقادات سازنده و مطالبه‌گری دانشجویان بر این نکته تأکید کرد که همواره نقاط قوت و نقاط ضعف در کنار همدیگر دیده و بیان شود تا بتوانیم با همفکری همدیگر، مشکلات را رفع کنیم.

در بخش دیگری از این برنامه، محمدرضا پاکروان چروده، عضو هیئت علمی گروه آموزشی توسعه روستایی، مطالبی را در رابطه با اهمیت امنیت غذایی کشورها و الگوی کشت بیان کرد.

وی افزود: دولت سیزدهم برای اولین بار برنامه جامع اصلاح الگوی کشت را متناسب با ظرفیت‌های و خصوصیات هر استان ابلاغ کرده است و این یک اقدام زیرساختی مهم در راستای توجه به امنیت غذایی کشور است.

انتهای پیام
captcha