ملزومات تحقق سومین حرم اهل بیت(ع) / اعتماد مردم را خدشه‌دار نکنیم
کد خبر: 4025690
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶

ملزومات تحقق سومین حرم اهل بیت(ع) / اعتماد مردم را خدشه‌دار نکنیم

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به جایگاه سومین حرم اهل بیت(ع) این کلان‌شهر، به تبیین ملزومات تحقق این جایگاه پرداخت.

افسانه خواست خدایی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز به گزارش ایکنا از فارس، افسانه خواست خدایی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز عصر دیروز، 12 دی‌ماه در نطق پیش از دستور جلسه علنی این شورا ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام فاطمیه و سالگرد شهادت سردار دل‌ها گفت: پس از حضور پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب به شیراز ایشان در جمع مردم فارس فرمودند شیراز بعد از مشهد و قم سومین حرم اهل بیت(ع) است و این برجستگی و محوریت باید در تبلیغات عمومی و رسانه‌ای مورد توجه قرار گیرد و بدین ترتیب نام با مسمای سوم حرم اهل بیت(ع) بر تارک شهر ما نقش بست.

وی افزود: این نامگذاری اگرچه شیرین و دلچسب بود اما مسئولیت سنگینی بر دوش تمام مسئولان استان و شهر از جمله ما نمایندگان شورای اسلامی شهر شیراز و شهرداری قرارداد که باید واقف بر سنگینی آن باشیم و اگر در مدت مسئولیت لحظه‌ای احساس آرامش نکنیم رواست چرا که حرم اهل بیت(ع) حرمت بسیار و تعریف خاص خود را دارد.

خواست خدایی با بیان اینکه در حرم اهل بیت(ع) خدمتگزاران با هم هماهنگ و یکپارچه هستند و در راستای انجام وظایف هر نهاد، سازمان و فردی ساز خود را نمی‌زند و رقابت برای گرفتن پست و مقام تنها دغدغه آن‌ها نیست، گفت: حرم اهل بیت(ع) به طریقی مدیریت، اداره و ساخته نمی‌شود که ساکنان حرم در آن امکان بهره‌وری از خدمات عمومی و حداقل امکانات رفاهی را در مناطق جنوبی شهر نداشته باشند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: مسئولان آبادسازی حرم اهل بیت(ع) تا زمانی که حرم در شان صاحب حرم نباشد، خواب و خوراک ندارند و بین شمال و جنوب و شرق و غرب حرم بین بافت جدید و قدیم حرم نباید از لحاظ وفور یا کمبود امکانات تفاوت باشد و موضوع عدالت شهروندی و محرومیت‌زدایی در همه برنامه‌ریزی‌های شهری مدنظر قرار ‌گیرد تا همه شهروندان حرم از خدمات شهری به گونه ای عادلانه برخوردارشوند.

وی تأکید کرد: مسئولان آبادسازی حرم اهل بیت(ع) نباید چشم خود را بر روی پدیده ناخوشایند معتادان متجاهر سطح شهر خصوصاً اطراف حرمین مطهر، زباله‌گردی و کارتن‌خوابی عده‌ای از جوانان، پیران، زنان و کودکان شهر ببندند و جمع کردن این معضل را به یکدیگر محول کنند.

به گفته خواست خدایی، در حرم اهل بیت(ع) نباید معلولین شهر که حدودا ۱۰ درصد جامعه شهری را تشکیل می‌دهند به دلیل عدم مناسب‌سازی فضای شهر، کمبود امکانات و حمل و نقل مناسب از بیرون آمدن از منزل منصرف شوند و از کمترین حقوق شهروندی خود شان محروم شوند.

وی تصریح کرد: در حرم اهل بیت(ع) به تمام کودکان حرم به عنوان فرزندان امام زمان ارواحنا فدا نگاه می‌شود و به نیازهای فرهنگی، تربیتی و تفریحی آن‌ها که ابتدایی‌ترین سهم کودکان از امکانات شهری به بهترین شکل و مبتنی به شان حرم توجه می‌شود.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: ما نمی‌توانیم عنوان مسئول و شورای شهری که مسما به حرم سوم اهل بیت(ع) است را داشته باشیم اما نسبت به کودکانی که در دوران طلایی کودکی خود به هر دلیلی چه فقراقتصادی و چه اجیرشده توسط عده‌ای سودجو به جای درس خواندن و بازی کردن تن به سخت ترین کارها می‌دهند بی‌تفاوت باشیم و کاری نکنیم.

وی تأکید کرد: روا نیست کودکان حرم در حین بازی در شهربازی و پارک‌ها و دستگاه‌های تعبیه شده در آنجا در معرض شنیدن انواع موسیقی‌های نامناسب با سنشان و بعضاً مستهجن قرار گیرند و روح پاک کودکانه شان دچار آسیب شود.

خواست خدایی اظهار کرد: در حرم اهل بیت(ع) رسیدگی به وضعیت زنان آسیب دیده اجتماعی در اولویت برنامه‌های فرهنگی شهر قرار دارد و برای افزایش کیفیت زندگی و ارائه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای و حمایت مالی جهت توانمند کردن آن‌ها در حوزه کسب و کار، بودجه‌های هدفمند تخصیص داده می‌شود تا بخشی از آلام آن‌ها تسکین یابد.

وی همچنین مسئله نیازمندی‌های بانوان را یادآور شد و گفت: بانوان عفیفه حرم برای ورزش و تفریحات روزانه که هر انسانی به جهت رشد و تعالی جسمی و روحی بدان نیازمند است الزاماً باید مکان‌های ایمن و مجهز داشته باشند.

خواست خدایی با تأکید بر اینکه اجازه ندهیم اینجا فقط به کلام سومین حرم اهل بیت(ع) باشد، گفت: امروز انتخاب مدیران خسته و ناکارآمدی که سال‌ها هیچ نقش موثر و خلاقیت از خود در راستای مدیریت اصولی شهری نشان نداده‌اند، پاسخ‌گوی نیازهای شهری ما نیست و دردی از این شهر دوا نمی‌کند.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز خطاب به شهردار این کلان‌شهر گفت:  تکلیف شایسته‌سالاری در شهرداری و تربیت مدیران تراز انقلابی برای آینده شهر را به‌عهده چه کسی گذاشته‌اید. موضوع بلاتکلیفی برخی از مدیران شهری که توان تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی آن‌ها را جهت خدمتگزاری کاهش داده‌است چه زمانی پایان می‌پذیرد. امروز نیروهای حجمی شهرداری، رانندگان استیجاری در بدترین وضعیت معیشتی قرار گرفته‌اند و تبدیل وضعیت فرزندان شاهد و ایثارگر کمترین حقوق قانونی آن‌هاست که همگی نیازمند مدیریت نظام‌مند منابع انسانی در شهرداری است.

وی بیان کرد: مردم با انتخاب و اعتماد به افراد انقلابی توقع دارند شهر به‌گونه‌ای اداره شود که معضلات زیرساختی، خدماتی، فرهنگی و اجتماعی سریع‌تر حل شود و همان گونه که مستحضرید شورای ششم امروز بیشترین مصوبات را نسبت‌ به زمان مشابه در ادوار گذشته داشته‌است اما از اجرایی شدن اکثر مصوبات شورای اسلامی شهر خبری نیست. مگرنه اینکه مطابق قانون نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا و طرح‌های مصوب در امور شهرداری از وظایف ما اعضای شورای اسلامی شهر است.

خواست خدایی با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم اعتماد به واسطه ناکارآمدی اجرایی و سهل‌انگاری کم‌رنگ و خدشه‌دار شود، گفت: بر ما اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار که مدال خدمتگزاران انقلابی سومین حرم اهل‌بیت(ع) را دارا هستیم، است که ان‌شاءالله تمام هم و غم و توانایی خود را جهت آسیب‌شناسی معضلات شهر در تمام ابعاد مدیریتی و خدمات شهری به کار بندیم و با پشتکار جهادی مجدانه سعی در حل مشکلات شهر و یکپارچگی مدیریت شهری داشته تا باری از دوش ساکنان این حرم برداشته شود.

انتهای پیام
captcha