خسارت به واحدهای تولیدی فارس در پی قطعی روزانه برق
کد خبر: 3982190
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۳

خسارت به واحدهای تولیدی فارس در پی قطعی روزانه برق

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس با اشاره به خسارت واحدهای تولیدی در پی قطعی روزانه برق گفت: موضوع قطع برق واحدهای تولیدی و صنایع استان را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، جمال رازقی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس امروز، 14 تیرماه در کمیسیون صنعت و رونق تولید این اتاق که با حضور اعضای آن و به صورت وبینار برگزار شد، بیان کرد: بر اساس قانون بهبود کسب و کار دستگاه‌های خدمات‌رسان مانند برق و گاز باید توجه به صنایع و بخش تولید را در اولویت عدم قطعی خدمات قرار دهند که در غیر این صورت دولت ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه متاسفانه آیین‌نامه اجرای این قانون تهیه نشده و عزمی برای تهیه آن در کشور وجود ندارد، افزود: بنا بر اعلام صنعتگران، اداره برق استان اعلام‌هایی به واحدهای تولیدی و صنعتی استان مبنی بر اولویت‌دار بودن صنایع در کاهش میزان مصرف و یا قطعی برق انجام داده است که این موضوع مغایر با قانون است و این مهم را در استانداری و دادگستری استان پیگیری خواهیم کرد.

رازقی اظهار کرد: در شرایط فعلی موضوع قطعی برق به یکی از دغدغه‌ها و موضوع‌های مهم و اساسی واحدهای تولیدی و صنعتی استان است که موجی از سردرگمی و نگرانی را برای فعالان اقتصادی استان ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: اتاق بازرگانی فارس دو موضوع مهم قطعی برق صنعتگران در استان به ویژه مستقر در شهرک صنعتی و تأمین مازوت برای واحدهای تولیدی استان در فصل زمستان را در شورای گفت‌وگوی استان مطرح خواهیم کرد.

رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: وجود مشکلات داخلی و سنگ‌اندازی برای عدم حمایت از تولید و صنعت در سالی که به تولید، مانع‌زدایی‌ها و پشتیبانی‌ها نام‌گذاری و تاکید شده است، جای تعجب دارد.

رازقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل گروهی از نخبگان برای تصمیم‌گیری در حوزه اقتصاد و صنعت کشور ادامه داد: متأسفانه سال‌های متمادی است که در حوزه اقتصاد در کشور هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی نداریم و اسنادی مانند ایران 1404 و برنامه‌های توسعه‌ای پنج ساله تدوین شد اما اهتمامی برای تحقق آن‌ها در کشور وجود نداشت.

وی بیان کرد: عمده کار تصمیم‌گیران اقتصادی کشور حرکت بدون برنامه و رفع مشکلات روزمره است و هر چند که رسالت اتاق‌های بازرگانی ارائه مشاوره به قوا است اما از بخش خصوصی برای تصویب قوانین و دستورالعمل‌ها نظرخواهی نمی‌شود و نتیجه تصویب این قوانین کارشناسی نشده، ایجاد مانع برای کسب و کار و اختلال در صادرات است.

رازقی تصریح کرد: با توجه به ضرورت استان، شورای پژوهش اتاق بازرگانی فارس موضوع شناسایی موانع مدیریت صادرات و ارائه راهکارهای توسعه صادرات را در دستور کار خود قرار دهد.

در این جلسه خسرو فروغان و هادی حنایی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی استان به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص معضلات و مشکلات بخش تجارت و صنعت استان پرداختند.

انتهای پیام
captcha