اعتقاد به شانس با عدل مغایرت دارد
کد خبر: 3968951
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰

اعتقاد به شانس با عدل مغایرت دارد

مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز با بیان اینكه بخشی از مردم بر روی ارتباط‌های اجتماعی سرمایه‌گذاری می‌کنند در صورتی که این کار اشتباه است گفت: اینکه عده‌ای کار نمی‌کنند و می‌گویند «خدا شانس دهد» سخنی کفرآلود می‌گویند و با عدل مغایرت دارد.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌رضا حدائق، مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز، امروز، 13 اردیبهشت ماه در مراسم تجلیل از اساتید مدارس علمیه منصوریه، مولی الموحدین، خاتم‌الانبیا و غدیریه که در مدرسه علمیه منصوریه برگزار شد، با اشاره به روایتی از امیرالمؤمنین(ع) گفت: حضرت(ع) می‌فرماید هنگامی علما و فقها با یکدیگر مکاتبه می‌کردند محور نامه‌های آنان سه مطلب است که یکی از آن این بوده که پیوسته به یکدیگر تذکر می‌دادند.

وی افزود: کسی که دغدغه جهان آخرت را داشته باشد خداوند خواسته‌های دنیایی آن را تأمین می‌کند، دنیای بخشی از مردم به دلیل آخرت آنان آسیب دیده است، محال است شخصی برای خداوند کار کرده باشد و اجرت خود را نگرفته باشد، خداوند زیر منت کسی نمی‌ماند، اگر جایی هم نتیجه نمی‌گیریم مشکل از کار است.

حدائق تصریح کرد: افرادی که دغدغه آخرت دارند خداوند نیز دنیای آنان را آباد می‌کند، از این‌رو باید وقت گذاشت و تلاش کرد، جز اهل علم که خداوند فرموده رزق این افراد را خودم می‌دهد.

استاد سطح عالی حوزه علمیه فارس همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات اقتصادی اشاره کرد و افزود: اینکه اوضاع اقتصادی ما دچار مشکل شده به این دلیل است که اوضاع اعتقادی ما دچار مشکل شده است، از این‌رو نباید اصل آخرت را فراموش کرد.

وی به دومین مورد از روایت حضرت امیرالمومنین(ع) در خصوص مکاتبه علما با یکدیگر اشاره كرد و گفت: حضرت(ع) فرمود افرادی که درون خود را پاک می‌کنند خداوند نیز برون آنان را اصلاح می‌کند، تلاش ما باید بر اصلاح سریره باشد چراکه محبوبیت و توفیقات را خداوند می‌دهد.

حدائق تصریح کرد: افرادی که میان خود و خداوند را اصلاح می‌کنند خداوند نیز میان آنان و مردم را اصلاح خواهد کرد، برخی افراد در اصلاح میان خود و خدای خود کم گذاشته‌اند، اگر اصلاح اتفاق افتاد کار اصلاح با مردم نیز به دست خداوند است، بخشی از مردم بر روی ارتباط‌های اجتماعی سرمایه‌گذاری می‌کنند در صورتی که این کار اشتباه است.

وی به برخی از سخنان عامیانه در این رابطه اشاره كرد و گفت: اینکه عده‌ای کار نمی‌کنند و می‌گویند «خدا شانس دهد» سخنی کفرآلود می‌گویند و با عدل مغایرت دارد.

مسئول مدرسه علمیه منصوریه با طرح این سؤال که علم ما را به کجا رسانده است، تصریح کرد: حضرت امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید رأس علم تواضع است، هر چه انسان عالم‌تر شود متواضع‌تر خواهد شد، همچنین از آثار علم حضرت می‌فرمایند تقوا و دوری از هوا پرستی باشد، سومین ثمره علم تبعیت از حق است.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از سوی مسئول مدرسه علمیه منصوریه از اساتید، معاونین، کادر، طلاب و خدام، مدارس علمیه منصوریه، خاتم‌الانبیا، مولی‌الموحدین و غدیریه تجلیل شد، همچنین از سوی مدیران این مدارس علمیه نیز از حجت‌الاسلام والمسلمین حدائق تجلیل و قدرانی شد.

انتهای پیام
captcha