تحکیم بنیان خانواده راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی است
کد خبر: 3912699
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳

تحکیم بنیان خانواده راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی است

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: برای تحقق یک جامعه آرمانی و رو به تعالی، باید بنیان خانواده را بر یک اصول اساسی استوار کرد، چراکه تحکیم بنیان خانواده، نقش بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

تحکیم بنیان خانواده سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شودبه گزارش ایکنا از یزد، غلامعلی دهشیری، رئیس کل دادگستری استان یزد 5 مردادماه در نشستی با کارکنان مجرد دادگستری به مناسبت هفته ازدواج و خانواده، خانواده را کوچک‌ترین واحد اجتماعی و در عین حال، بزرگ‌ترین و اثرگذارترین واحد تربیتی در اجتماع انسانی دانست و اظهار کرد: هر جامعه که بخواهد رشد و ترقی و توسعه را تجربه کند باید برای تشکیل نهاد خانواده و صیانت از آن برنامه داشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: برای تحقق یک جامعه آرمانی و رو به تعالی، باید بنیان خانواده را بر یک اصول اساسی استوار کرد، چراکه تحکیم بنیان خانواده، نقش بسزایی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

وی وجود برنامه‌های متعدد دشمن در زمینه متزلزل ساختن نهاد مقدس خانواده به طُرق مختلف را دلیل بر اهمیت این نهاد مقدس دانست و افزود: اساس پیشرفت و موفقیت بشر مرهون استحکام، سلامت و آرامش خانواده‌ است لذا دشمنان برای ضربه زدن به جوامع اسلامی، خانواده را نشانه گرفته‌اند و میلیاردها دلار برای برهم زدن استحکام، سلامت و آرامش خانواده‌ها با هزاران طرح و نقشه شیطانی هزینه کرده‌اند.

این مقام قضایی تصریح کرد: خانواده، مهمترین نهادی است که فرد در آن پرورش می‌یابد. بنابراین، سرمایه‌گذاری و توجه هرچه بیشتر به این نهاد مقدس، از رسالت معلمان به ویژه پیامبران و پیشوایان ادیان قرار گرفته است و نظام اسلامی باید به رشد و توسعه کیفی خانواده توجه کرده و با در اختیار قرار دادن امتیازها و تسهیلات رفاهی، آموزشی و مشاوره‌ای به ارتقای سطح بهداشت و سلامت روانی خانواده کمک کند چراکه این کار، بر تربیت نسل آینده اثر مستقیم خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ازدواج باعث تکامل دین و شخصیت انسان می‌شود گفت: عدم سازگاری با محیط، تندخویی، نرسیدن به مراحل بالای رشد انسانی و انزوا طلبی از آثار تجرد و عدم تأهل است.

رئیس کل دادگستری استان یزد، تسهیل و ترویج ازدواج را خواستار شد و بیان کرد: بخشی از سخت گیری‌ها در ازدواج محصول شرایط فرهنگی جامعه است که باید در این زمینه کار فرهنگی صورت گیرد، اما بخش دیگر مربوط به مباحث اقتصادی است که باید برای آسان شدن امر ازدواج، به مهندسی هزینه‌های مترتب بر ازدواج پرداخت.

وی به مسئولیت ادارات در زمینه کارکنان مجرد در مجموعه اشاره کرد و گفت: برای کاهش آسیب‌های حوزه خانواده، باید شرایطی را مهیا کرد و مشوق‌هایی را در نظر گرفت تا کارکنان مجرد به ازدواج ترغیب شوند، ضمن اینکه شاید باید سخت‌گیری‌هایی را نیز برای برخی از کارکنان که بدون دلیل تن به ازدواج نمی‌دهند، نیز در نظر گرفت.

یادآور می‌شود در این جلسه که عرشیان، معاون فرهنگی دادگستری نیز حضور داشت، یکی از مشاوران فعال حوزه خانواده به سخنرانی پرداخت.

انتهای پیام
captcha