ساده‌انگاری مردم و مراسم‌ خانوادگی؛ عامل ابتلای بیشتر به كرونا
کد خبر: 3911932
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹

ساده‌انگاری مردم و مراسم‌ خانوادگی؛ عامل ابتلای بیشتر به كرونا

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به وضعیت ابتلا به كرونا در كشور، بیان کرد: بیشتر آلودگی‌هایی که ناشی از ابتلا به کرونا ایجاد شده به دلیل برگزاری مراسم‌ خانوادگی و با ساده‌انگاری مردم ایجاد شده است.

به گزارش ایكنا از فارس، قاسم جان‌بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی امروز، اول مردادماه در حاشیه سفر به شیراز و بازدید از بخش مراقبت‌های ویژه بیماران کرونایی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیشتر آلودگی‌هایی که ناشی از ابتلا به کرونا ایجاد شده به دلیل برگزاری مراسم‌های خانوادگی و با ساده‌انگاری مردم ایجاد شده است، گفت: انتظار داریم مردم در راستای کاهش خسارت‌های این بیماری به جامعه پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی را بیش از گذشته رعایت کنند.

وی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز را یکی از دانشگاه‌های موفق در حوزه بیمارشناسی و قرنطینه بیماران در بدو شیوع بیماری کرونا معرفی کرد و گفت: طی یک ماه اخیر به علت ساده‌انگاری برخی از مردم آمارهای ابتلا به کرونا در فارس در حال افزایش است.

جان‌بابایی با بیان اینکه یکی از تدابیری که در استان فارس در راستای کاهش بیماری اجرایی شده، استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در این استان در راستای کاهش بیماری است، تاکید کرد: نباید فراموش کرد که تمام بیمارستان‌های کشور دارای محدودیت‌ در پذیرش جذب بیمار هستند و اگر میزان مراجعات در بیمارستان‌ها افزایش یابد با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به وضعیت بیمارستان‌های كشور در شرایط شیوع كرونا گفت: با توجه به خسارت‌هایی که به بیمارستان‌های سراسر کشور وارد شده، نسبت به بررسی مطالبات و ارزیابی خسارت‌ها اقدامات خوبی انجام شده است و با کمک از صندوق توسعه ارزی در تلاش هستیم تا نسبت به جبران خسارت‌های وارده به بیمارستان‌ها اقدام کنیم. ارائه خدمات به بیمارانی که به کرونا مبتلا هستند نسبت به سایر بیماران گران‌تر بوده است لذا باید در راستای برطرف کردن خسارت‌های مالی به بیمارستان‌ها اقدامات خوبی در دستور کار قرار بگیرد.

جان‌بابایی از افزایش یک‌هزار و ۵۰۰ تخت‌های ویژه در بیمارستان‌های کشور هم خبر داد و افزود: کرونا موجب شد زیر ساخت‌ها در بیمارستان‌های کشور توسعه یابد و پس از شیوع کرونا کادر درمان حرفه‌ای‌تر و یك‌هزار و ۵٠٠ تخت ویژه به بیمارستان‌های کشور اضافه شد.

وی همچنین با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها یکی از دستاوردهای کرونا است، گفت: در کنار توسعه زیرساخت‌ها، شاهد تولید دستگاه‌های کمک تنفسی در کشور هستیم که شرکت‌های دانش بنیان نیز در تولید این دستگاه‌ها نقش ویژه‌ای داشته‌اند.

به جان‌بابایی یکی از موضوعاتی که در کشور در راستای کاهش ضریب نفوذ بیماری مدنظر است استفاده از مگا icuها در بیمارستان‌ها است که به‌زودی این طرح نیز در تمام بیمارستان‌های سراسر کشور اجرایی خواهد شد تا شاهد کاهش بیماران بخش‌های مراقب‌های ویژه در بیمارستان‌ها باشیم. 

انتهای پیام
captcha