برخورد قانونی با موارد عدم رعایت پروتكل‌های بهداشتی
کد خبر: 3892205
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶

برخورد قانونی با موارد عدم رعایت پروتكل‌های بهداشتی

استاندار فارس با بیان اینكه هنوز هم شعار اصلی ما در خانه ماندن، عدم اقدام به مسافرت‌های غیرضروری و تلاش برای قطع زنجیره انتشار ویروس کرونا است، گفت: با موارد عدم توجه به رعایت پروتكل‌های بهداشتی برخورد قانونی می‌كنیم.

به گزارش ایكنا از فارس، عنایت‌الله رحیمی‌، استاندار فارس امروز، 29 فروردین‌ماه در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا که با حضور حریرچی، معاون وزیر بهداشت برگزار شد، گفت: از نظر لطف مقام معظم رهبری به مردم استان فارس در بیانات اخیرشان تشکر می‌كنم.

وی با بیان اینکه هدف اصلی در تصمیمات ملی و استانی ستاد مبارزه با کرونا حفاظت و حراست از سلامتی مردم بود که تا اندازه زیادی محقق شد، افزود: با خواست خداوند، همراهی مردم، هماهنگی بین دستگاهی، همراهی روحانیت و سمن‌ها، تلاش‌های کادر درمانی و بهداشتی و تصممیات به موقع و پیشگیرانه ستاد مبارزه با کرونا، خوشبختانه توانستیم تا حد زیادی از سلامتی مردم حفاظت کنیم.

رحیمی با اشاره به اینکه آمادگی خوبی برای تولید اقلام بهداشتی در استان فارس ایجاد شده است، ادامه داد: با راه‌اندازی 14 خط تولید الکل، ظرفیت تولید استان از 8 تن به دو برابر افزایش یافته است و میزان تولید ماسک نیز از حدود 6 هزار عدد به حدود 200 هزار عدد ماسک در روز افزایش یافته است.

استاندار فارس اظهار كرد: کارگاه‌های تولیدی اقلام بهداشتی دارای مشکلات زیادی در زمینه‌های مختلف مانند مالی، حقوقی، تاسیساتی و نیروی انسانی داشتند که با رایزنی‌های مختلف این مشکلات مرتفع و ظرفیت تولیدی استان در این زمینه افزایش قابل توجهی پیدا کرد.

وی با بیان اینکه با فاصله‌گذاری هوشمند تلاش می‌کنیم ضمن هماهنگی با ستاد ملی مبارزه با کرونا، شرایط خاص استان را لحاظ کنیم، گفت: صرفاً چند صنف محدود با شرط رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی اجازه فعالیت گرفته‌اند که در این خصوص کنترل دقیقی اعمال خواهد شد و با عدم توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی برخورد قانونی می‌کنیم .

نماینده عالی دولت در استان فارس گفت: مجموعه درمانی خیریه‌ای و خصوصی این استان قبل از شیوع ویروس کرونا خدماتی را به سایر استان‌ها و کشورهای دیگر ارائه می‌کردند و هم اکنون به دلیل شیوع کرونا به شدت متضرر شده‌اند،

رحیمی اظهار كرد: حمایت از مراکز درمانی و اولویت دادن به پرداخت مطالبات پرسنل بهداشت و درمان که برای سلامتی مردم جانفشانی می‌کنند می‌تواند مشکلات این حوزه را کاهش دهد.

وی به فرسوده شدن تجهیزات پزشکی مراکز درمانی استان فارس بر اثر شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و ادامه داد: استان فارس با توجه به وسعت زیاد، وجود پنج میلیون نفر جمعیت و 36 شهرستان، نیازمند حمایت‌های بیشتری در زمینه بهداشتی و درمانی و کمک به دانشگاه‌های شیراز، جهرم، فسا، لار و گراش به‌منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم است.

استاندار فارس با توجه به ظرفیت‌های استان در زمینه تولید الکل و مواد ضدعفونی‌کننده، افزود: در صورتی که سهمیه الکل استان فارس افزایش یابد توان پوشش استان‌های همجوار در زمینه مواد ضدعفونی‌کننده و شوینده را داریم.

انتهای پیام
captcha