تأثیر راه‌اندازی شهر سلامت در شیراز در انتقال فرهنگ ایرانی ـ اسلامی
کد خبر: 3883559
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸

تأثیر راه‌اندازی شهر سلامت در شیراز در انتقال فرهنگ ایرانی ـ اسلامی

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم با بیان اینكه شهر سلامت شیراز یک فرصت خوب و بی نظیر برای این شهر ایجاد خواهد کرد، گفت: این شهر موجب ایجاد اشتغال پایدار جامعه پزشكی و سایر تخصص‌های مرتبط شده و همچنین در انتقال فرهنگ ایرانی - اسلامی به مراجعه‌کنندگان به ویژه توریست‌ها مؤثر است.

به گزارش ایكنا از فارس، ابراهیم عزیزی، منتخب مردم شیراز در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی امروز، 16 اسفندماه در نشست پیگیری آخرین وضعیت شهر سلامت شیراز در منطقه ویژه اقتصادی که با حضور دومنتخب  دیگر شهرستان شیراز و زرقان و متولیان و هیات مدیره شهر سلامت برگزار شد، در سخنانی به اهمیت ایجاد این شهر در رونق همه جانبه اشاره و ملزومات آن را نیز بیان کرد.

وی با بیان اینکه شهر سلامت شیراز موجب اشتغال پایدار جامعه پزشکی و حتی سایر تخصص‌های مرتبط خواهد شد، افزود: ایجاد وحدت در جامعه پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی از دیگر امتیازات ایجاد شهر سلامت است و به نوعی از مهاجرت پزشکان نیز جلوگیری خواهد شد.

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم همچنین اظهار كرد: به دلیل وجود هلدینگ‌ها و بیمارستان‌های متعدد در شهر سلامت، ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری جذابی نیز در این شهر وجود دارد که قطعاً سرمایه‌گذاران کشور را به سمت خود جذب خواهد کرد.

عزیزی به جنبه‌های فرهنگی ایجاد شهر سلامت شیراز نیز اشاره کرد و افزود: شهر سلامت در انتقال فرهنگ ایرانی - اسلامی به مراجعه‌کنندگان به ویژه توریست‌ها نیز موثر است و موجب تقویت ارتباط ایران و شیراز با کشورها به خصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس خواهد شد.

وی بیان كرد: با توجه به اینکه شیراز قطب پزشکی کشور و حتی خاورمیانه است، سالانه توریست‌های بسیاری برای درمان مراجعه می‌کنند لذا شهر سلامت موجب رونق این بخش و سایر موارد مرتبط نیز خواهد شد.

منتخب مردم شیراز و زرقان پس از تشریح امتیازات شهر سلامت، به بیان راهکارها برای سرعت بخشیدن به این پروژه بزرگ پرداخت و گفت: امروز باید ببینیم برای ادامه پیشرفت شهر سلامت چه کارهایی ضروری است لذا باید جلسات بیشتری تشکیل شده و وقت روی آن گذاشته شود.

عزیزی یادآور شد: صرف برگزاری جلسات نیز ما را به جایی نمی‌رساند مگر اینکه برنامه منظمی برای این پروژه تعریف شده و در جلسه بعدی بدانیم که حاصل جلسه قبل چه بوده است.

وی افزود: امروز موانع و مشکلات سد راه ایجاد شهر سلامت باید به‌صورت شفاف مشخص شود تا بدانیم چگونه در تهران، طرح مشکل کنیم که سرمایه‌گذاران فعلی حفظ شوند نه اینکه با بیان غیر کارشناسی مشکلات، همان تعداد سرمایه‌گذار را هم از دست بدهیم.

عزیزی لزوم تقسیم کار بین نمایندگان و مسئولان استان برای حل مشکلات شهر سلامت را خواستار شد و گفت: با شناخت مشکلات در مرحله دوم تقسیم کار موجب خواهد شد تا مدیریت زمان داشته باشیم.

لزوم كارآمد كردن قوانین مناطق ویژه اقتصادی

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم همچنین خواستار کارآمد کردن قوانین مناطق ویژه اقتصادی شد و گفت: امروز قوانین منطقه ویژه نحیف و ضعیف شده و باید در مجلس این قوانین را کارآمد کنیم تا سرمایه‌گذار رغبت سرمایه‌گذاری داشته باشد.

وی با تأکید مجدد بر اینکه هر کدام از نمایندگان و مسئولان مربوطه باید بخشی از کار را پیگیری کنند، افزود: مجلس شورای اسلامی با ظرفیت‌های بسیاری که دارد، حتماً می‌تواند فرصت‌های خوبی را در این راستا خلق کند.

عزیزی ادامه داد: کارکرد پروژه شهر سلامت شیراز یک کارکرد ملی است و می‌تواند کشورهای حاشیه خلیج فارس را متوجه کشور و شهر شیراز کند لذا دغدغه ما نیز باید ملی باشد.

منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم پرداختن به زیرساخت‌های شهر سلامت را از به عنوان یک اولویت مطرح کرد و گفت: وجود زیرساخت مناسب موجب امیدواری سرمایه‌گذار می‌شود چراکه با چشم می‌بیند و برای سرمایه‌گذاری ترغیب می‌شود.

وی همچنین گفت: جامعه هتل‌داران قطعاً به سرمایه‌گذاری در شهر سلامت علاقه‌مند است و ما می‌تواینم آن‌ها را تشویق به این کار کنیم تا هتلینگ شهر سلامت را بر عهده بگیرند.

عزیزی با بیان اینكه حتی پزشکانی که مهاجرت کردند، دنبال یک فرصت سرمایه‌گذاری هستند و هیچ جایی برای آن‌ها بهتر از شهر سلامت نیست و آن‌ها خواهند آمد، خواستار تعیین گروه‌های هدف سرمایه‌گذاری و انجام مذاکرات هدفمند با آن‌ها شد.

منتخب مردم شیراز در یازدهمین مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه ویلاها و واحدهای مسکونی نیز انبوه‌سازان حاضر به سرمایه‌گذاری هستند و باید از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده صورت گیرد و با این شیوه هم تقسیم کار به وجود آمده و هم نگاه خوبی در ذی‌نفعان ایجاد کرده و هم ظرفیت‌های ملی را نیز پای کار آورده‌ایم.

عزیزی با بیان اینکه ایجاد 10 هزار نفر شغل مستقیم در شهر سلامت شیراز، انگیزه‌های بسیاری ایجاد می‌کند، گفت: با اتمام این پروژه یک فرصت خوب و بی نظیر برای شیراز خلق خواهیم کرد البته اگر منطقی، هوشمندانه و فاز به فاز جلو رویم.

بنا بر این گزارش، در این نشست گزارشی در خصوص آخرین وضعیت شهر سلامت، اخذ گزارش‌ها، مشکلات توسعه این شهر، موانع و... توسط هیئت مدیره شهر سلامت به نمایندگان منتخب شهرستان  شیراز و زرقان ارائه شد.

طرح پروژه شهر سلامت شیراز در سال 1386 در هیئت وزیران تصویب شد. این پروژه قرار است در فضایی 964هکتاری در شهرستان شیراز ایجاد شود.

انتهای پیام
captcha