حضور مؤثر در فضای كسب و كار حوزه فناوری نياز به كار تشكلی دارد
کد خبر: 3862606
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳

حضور مؤثر در فضای كسب و كار حوزه فناوری نياز به كار تشكلی دارد

گروه سیاست و اقتصاد ـ عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس با بیان اینكه ایجاد تشکل‌های تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات برای رفع نیازهای صنعت ICT ضروری است،‌ گفت: نیاز است برای حضور موثر و اثرگذار در فضای کسب و کار، قوانین و مقررات و ضوابط حاکم بر فضای فناوری و اطلاعات کشور و استان به سمت کار تشکلی حرکت کرده و فعالیت‌ها این بخش را ساماندهی کنیم.

به گزارش ایكنا از فارس، یلدا راهدار، عضو هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس امروز، 17 آذرماه در جلسه این كمیسیون با اشاره به نحوه فعالیت در فضای فناوری، اطلاعات و ارتباطات گفت: ایجاد تشکل‌های تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات برای رفع نیازهای صنعت ICT ضروری است.
وی بیان کرد: در حال حاضر در فضای فناوری و اطلاعات کار تشکلی مفهوم نیست و حال و هوای حاکم در این فضا مبتنی بر فعالیت‌های داوطلبانه در جوامع آزاد و دانشجویی است.
راهدار افزود: نیاز است برای حضور موثر و اثرگذار در فضای کسب و کار، قوانین و مقررات و ضوابط حاکم بر فضای فناوری و اطلاعات کشور و استان به سمت کار تشکلی حرکت کرده و فعالیت‌ها این بخش را ساماندهی کنیم.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس بیان كرد: جهان امروز در حال تجربه تغییرات بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و فضای مجازی است که این تغییرات منحصر به تعداد کاربران، تجهیزات و حجم اطلاعات بیشتر نیست بلکه بخشی ناشی از تصمیمات و سیاست‌گذاری‌های مربوط به این حوزه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در کمیته‌ها و کارگروه‌های زیر مجموعه این کمیسیون جلسات کارشناسی متعددی پیرامون پیرامون پایش فضای کسب و کار در حوزه ICT و استخراج رمز ارزها و توسعه پایش فضای کسب و کار با همراهی جوامع آزاد برگزار شده است.
راهدار با بررسی آئین نامه صدور مجوز استخراج رمز ارزها ادامه داد: این آیین‌نامه را با حضور فعالان حضور رمز ارزها در استان بررسی کردیم و در این زمینه پیشنهاداتی را از سوی اتاق بازرگانی فارس برای اتاق ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده و ارسال کرده‌ایم.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس اظهار كرد بر اساس دستورالعمل صدور جواز تأسیس برای متقاضیانی که جمع توان برق مصرفی تجهیزات استخراج رمز ارز آن‌ها کمتر از 250 کیلو وات باشد ممنوع اعلام شده است لذا با توجه به ظرفیت اسمی دستگاه‌ها و ارز استخراجی، صرفا قابلیت طرح جهت بیت کویین را داشته و در مورد رمز ارزهای دیگر قابلیت بحث ندارد.
وی بیان کرد: تامین انرژی برق مورد نیاز از طریق شبکه سراسری برق کشور و یا تولید برق به صورت خصوصی از طریق انرژی تجدیدپذیر، CHP، نیروگاه خصوصی و غیره مشخص شده است که در این زمینه پیشنهاد ما این است که اصلاح تعرفه تامین انرژی، CHP نیز در دستورالعمل و صدور جواز تاسیس استخراج رمز ارز لحاظ شود.
راهدار افزود: پیرامون صدور جواز تاسیس در محل استیجاری لزوم ارائه قرارداد اجاره منعقده در دفاتر استاد رسمی برای واحدهای خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی و در شهرک‌ها و نواحی صنعتی منوط به موافقت شرکت شهرک‌های صنعتی استان بیان شده است که شفافیت این بند از دستورالعمل پیشنهاد شده است.
وی گفت: همچنین با توجه به ممنوعیت فعالیت در واحدهای تولیدی و واحدهایی که به بیشتر از سه سال از عدم فعالیت آن‌ها نگذشته است، پیشنهاد شده استخراج رمز ارز در محل واحدهای تولیدی نیز مدنظر قرار داده شود و صدور یا اصلاح مجوز برای این واحدها ممنوع نباشد.

انتهای پیام
captcha