كمك‌های چشمگیر خیران به بیمارستان موقوفه نمازی شیراز
کد خبر: 3767086
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۸

كمك‌های چشمگیر خیران به بیمارستان موقوفه نمازی شیراز

گروه اجتماعی ـ رئیس بیمارستان موقوفه نمازی شیراز با بیان اینكه این بیمارستان در سال 1351 توسط مرحوم نمازی وقف شد، به تشریح كمك‌های مالی فراوانی كه خیران طی سال‌های اخیر برای تجهیز این بیمارستان كه به عنوان یكی از قطب‌های پیوند اعضای كشور مطرح است، پرداخت.

به گزارش ایكنا از فارس، احمد حسین‌زاده، رئیس بیمارستان موقوفه نمازی شیراز امروز، 5 آذرماه در جمع خبرنگاران به تشریح فعالیت‌های این بیمارستان پرداخت و گفت: در سال ۱۳۵۱ قبل از فوت مرحوم نمازی وقف‌نامه‌ای تنظیم شد و بر اساس آن بیمارستان نمازی در اختیار مسئولان وقف قرار گرفت با این نیت که منافع حاصل از بیمارستان در اختیار عموم افراد قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه در دهه ۶۰ تعداد تخت‌های بیمارستان به ۶۰۰ تخت افزایش پیدا کرد، افزود: این بیمارستان در حال حاضر یک‌هزار تخت خوابی است.
رئیس بیمارستان نمازی با اشاره به اینکه بخش عمده مراوادات مالی و حامیان این بیمارستان، دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، گفت: این دانشگاه مسئولیت مدیریت، تامین نیرو، تامین مالی و گردش مالی سازمان‌های بیمه‌گر طرف قرارداد بیمارستان را بر عهده دارد.
حسین‌زاده اضافه کرد: بیماران کمیته امداد، معلولین و جانبازان، مهاجرین و افراد تحت پوشش بهزیستی و سایر سازمان‌هایی که به نحوی به افراد کم‌توان کمک می‌کنند با بیمارستان نمازی تفاهم‌نامه دارند که به روش‌های مختلف به آن‌ها کمک می‌شود، چراکه اصل کار بیمارستان ارائه خدمات درمانی به عموم مردم و سایر استان‌های کشور است.
رئیس بیمارستان نمازی بیان کرد: هر ماه و به صورت میانگین تعداد ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار نیازمند بستری در بیمارستان نمازی شیراز پذیرش می‌شوند.
وی با بیان اینکه بنیاد خیریه بیمارستان نمازی بعد از اینکه دانشگاه، مسئولیت مدیریت بیمارستان را از دهه ۶۰ برعهده گرفته به روش‌های مختلف خیرینی به صورت پراکنده و چشم‌گیر خدمات زیادی انجام دادند، گفت: گسترش بیمارستان با همت دانشگاه و خیرین بوده و اکنون با ۶۶ بخش بستری و پاراکلینیک عمده خدمات درمانی مورد نیاز در گروه‌های مختلف ارائه می‌دهد.
حسین‌زاده افزود: در سال ۹۳ مسئولین و اساتید دانشگاه که به بحث خیر و وقف کردن تمایل بیشتری پیدا کردند، گروهی تشکیل دادند که به واسطه آن موسسه خیریه بنیاد محمد نمازی تاسیس و در ابتدای کار تبلیغ خوبی در زمینه رفع نیاز مردم با حضور خیرین انجام شد.
وی با اشاره به اینکه کمک‌هایی که به بیمارستان شده قابل توجه است، اظهار کرد: در بخش‌های مختلف رادیوتراپی ویژه بیماران سرطانی خیری با یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان سال گذشته به بیمارستان کمک کرده است و خیر دیگری یک ساختمان ۴ طبقه را ساخت و از بابت تفاهم‌نامه متقبل شدند که ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بابت ساخت ساختمان رادیولوژی بیمارستان کمک کنند.
رئیس بیمارستان نمازی شیراز با بیان اینکه خیرین ۷ دستگاه دیالیز به بیمارستان اهدا کردند و مجموعا ۲۵ دستگاه دیالیز توسط خیرین اهدا شده است، گفت: ۲ دستگاه سونوگرافی نیز توسط خیرین اهدا شده و مبالغ قابل توجهی به حساب موسسه واریز شده که به تشخیص هیئت مدیره بنیاد در موارد نیاز به تجهیزات و کارهای سازه‌ای احداث شده تخصیص یافته است.
رئیس بیمارستان نمازی درآمد بیمارستان را ۸ تا ۱۰ درصد کمتر از هزینه‌های آن عنوان کرد و افزود: این درآمد در حال حاضر ۲۰ میلیارد تومان است.
وی به گردش مالی میانگین ماهیانه ۲۴ میلیارد تومان در این بیمارستان اشاره كرد و گفت: در سال بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در این بیمارستان گردش مالی داریم که بیش از ۹۰ درصد آن توسط بیمه‌ها تامین می‌شود.
حسین‌زاده با بیان اینکه طی ۱۵ سال گذشته بخش‌های عمده بیمارستان بازسازی شده و حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بخش‌ها بازسازی اساسی شده است، اظهار کرد: بخش‌های باقیمانده نیاز به کار ساختمانی قابل توجه دارد و از مجموع ۷۵ هزار متر مربع زیربنا بیمارستان، حدود ۳۰ هزار متر تاکنون بازسازی شده و ۴۵ هزار متر از فضای زیربنایی بیمارستان همچنان به هزینه نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه تنها برای بازسازی اتاق عمل بیمارستان هزینه ۳۰ میلیاردی نیاز است، گفت: بخش جراحی ۲۰ اتاق دارد و ۱۵ اتاق هنوز بازسازی نشده در حالی که ضروری ترین قسمت بیمارستان است و به صورت کلی برای بازسازی آن حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان نیاز است.
رئیس بیمارستان نمازی شیراز گفت: با توجه به موقعیت مکانی بیمارستان و نیاز مردم به آن، می‌طلبد که بیمارستان با جدیت به روال کاری خود ادامه دهد و بیمارستان شماره ۲ نمازی با همکاری گروه دیگری در حال ساخت است.
حسین‌زاده با تصریح اینکه اساسنامه موسسه بنیاد نمازی انجام کارهای آموزشی، درمانی و پژوهشی برای بیمارستان در حیطه استان و کشور بوده است، گفت: درحال حاضر با توجه به نیاز خود بیمارستان ترجیح می‌دهیم که بنیاد نمازی همت خود را معطوف به بیمارستان کند.
وی اضافه کرد: بیمارستان نمازی در جایگاه خود مرجع است و بخش‌های کودکان، عفونی، غدد و متابولیسم، قلب و کلیه کودکان و آی سیو کودکان به عنوان بخش‌های عمده گروه کودکان در بیمارستان مستقر است.
رئیس بیمارستان نمازی شیراز با بیان اینکه ماهانه یک هزار و ۵۷۰ عمل در بیمارستان انجام می شود، اظهار کرد: سالانه تعداد زیادی از بیماران ما افرادی هستند که در بیمارستان‌های دیگر پذیرش نشده و به نمازی ارجاع داده شده‌اند.
انتهای پیام

captcha