فارس؛ رتبه نخست کشور در حوزه وقف و سلامت/ کمک ماهانه ۳۰۰ میلیون تومانی به بیماران بی‌بضاعت
کد خبر: 3761221
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۸

فارس؛ رتبه نخست کشور در حوزه وقف و سلامت/ کمک ماهانه ۳۰۰ میلیون تومانی به بیماران بی‌بضاعت

گروه اجتماعی ـ مدیركل اوقاف و امور خیریه فارس ضمن برشمردن برخی از موقوفات درمانی این استان گفت: استان فارس در حوزه وقف و سلامت رتبه نخست كشور را داراست.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام سید عباس موسوی، مدیركل اوقاف و امور خیریه فارس امروز، 13 آبان در دیدار با آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در فارس که به مناسبت هفته وقف برگزار شد به ارائه گزارشی از عملکرد این اداره پرداخت و گفت: استان فارس در حوزه وقف و سلامت در کشور جایگاه اول را دارد.
وی افزود: بیمارستان‌های نمازی، خلیلی، پوستچی، شوشتری و درمانگاه‌های مطهری و امام رضا (ع) خدمات خوبی به جامعه ارائه می‌کنند به طوری که روزانه 50 هزار نفر از خدمات بیمارستان نمازی بهره‌مند و از امکانات وقف، منتفع می‌شوند.
موسوی با بیان اینکه از محل درآمد این موقوفات نیز برای تجهیز بیمارستان‌ها و کمک به بیماران بی‌بضاعتی که توان هزینه‌کرد بیمارستان را ندارند هزینه‌ می‌شود، گفت: ماهیانه بیش از 200 تا 300 میلیون تومان رقم کمک‌ها به بیماران بی‌بضاعت است.
مدیركل اوقاف فارس همچنین اظهار کرد: اوقاف وسعت زیادی را مدیریت می‌کند به نحوی که یک‌ششم موقوفات کشور که بیش از 200 هزار رقبه متصرفی و غیرمتصرفی را شامل می‌شود در فارس قرار دارد.
وی با بیان اینکه بیش از 1400 هزار بقعه متبرکه در استان فارس قرار دارد، افزود: استان فارس در زمینه وجود بقاع متبرکه و امامزادگان نیز رتبه نخست کشور را دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با اشاره به اینکه مدیریت بقاع و موقوفات کار دشواری است، بیان کرد: این اداره‌کل با 33 دفتر نمایندگی در سطح استان این اماکن را مدیریت می‌کند که از لحاظ وجود دفاتر نمایندگی اوقاف نیز فارس در رتبه نخست کشور قرار دارد.
موسوی میزان زیاد موقوفات در استان فارس را نشان‌دهنده‌ ولایت‌دوستی و سخاوتمندی مردم فارس دانست و گفت: یک‌سوم شیراز موقوفه و علاوه بر میزان کمی موقوفات، وقف‌های مردم فارس بسیار متنوع و در زمینه‌های مختلف است.
وی تثبیت مالکیت موقوفات استان را یکی از مهم‌ترین وظایف اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس برشمرد و اضافه کرد: در طول سه سال گذشته بیش از 7 هزار سند مالکیت موقوفات اخذ شده و در بحث اختلاف با منابع طبیعی و اراضی نیز حدود 65 هزار هکتار از این اراضی رفع اختلاف و 20 هزار هکتار سند مالکیت اخذ و تثبیت شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با بیان اینکه اجرای امینانه نیات واقفین نیز اهمیت زیادی دارد، اظهار کرد: کمتر مراسم مذهبی و فرهنگی در فارس برگزار شده که اوقاف در آن نقشی نداشته باشد.
موسوی یادآور شد: در ماه‌های محرم، صفر و ماه مبارک رمضان امسال بیش از 4 میلیارد تومان برای اطعام و روضه‌خوانی هزینه شده است و موکبی که در نقطه صفر مرزی شلمچه برپا شد از 10 روز قبل از اربعین تا 5 روز پس از آن به زائران خدمت‌رسانی کرد.
وی حضور فعال مبلغین در اماکن گردشگری همچون تخت‌جمشید در ایام نوروز در قالب طرح آرامش بهاری را زبانزد کشور دانست و اضافه کرد: در این اماکن از روحانیون متخصص و مسلط به زبان‌های خارجی استفاده می‌شود و بازخوردهای بسیار خوبی داشته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس به موفقیت این اداره در سمت و سو دادن به نیات واقفین در مسیر نیازهای روز جامعه اشاره کرد و گفت: موقوفه حاج محمدحسن کاظمی و دخترشان که به راه‌اندازی مجتمع خوداشتغالی زنان بی‌سرپرست اختصاص یافت و موقوفاتی در زمینه پژوهش در بیماری‌های کودکان، تحصیلات تکمیلی افراد بی‌بضاعت و غیره از این جمله است.
موسوی با بیان اینکه دفتر گردشگری فعال در حرم مطهر حضرت علی‌بن حمزه (ع) باید توسعه یابد، گفت: دفتر گردشگری در مسجد نصیرالملک نیز فعال است که این دفاتر باید در دیگر اماکن گردشگری ایجاد و تقویت شود.
انتهای پیام

captcha