ماهواره و شبکه‌های مجازی از مظاهر فتنه هستند/ تمسک به قرآن؛ استوارترین راه برای رسیدن به سعادت
کد خبر: 1441509
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۵
حجت‌الاسلام فراشی:

ماهواره و شبکه‌های مجازی از مظاهر فتنه هستند/ تمسک به قرآن؛ استوارترین راه برای رسیدن به سعادت

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب گفت: یکی دیگر از مظاهر فتنه را ماهواره و شبکه‌های مجازی عنوان کرد‌ و گفت: براساس روایات باید به قرآن کریم پناه برد تا از شر فتنه‌ها در امان بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین محرمعلی فراشی، مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور امروز، 29 مردادماه در آئین اختتامیه مرحله استانی مسابقات قرآن کریم دادگستری استان کردستان در سنندج، اظهار کرد:‌ محکم‌ترین، استوارترین و بهترین راه برای رسیدن به سعادت، مأنوس شدن و تمسک جستن به قرآن کریم است.

وی متأسفانه امروزه جهان اسلام گرفتار عدم فهم دقیق از قرآن کریم شده و تفسیرهای به رأی زیادی از قرآن در جوامع اسلامی صورت می گیرد، افزود: امروز به نام قرآن و اسلام، سر حاملان، قاریان و حافظان قرآن کریم را از تن جدا می‌کنند و با اسم اسلام به مقابله با خود اسلام برخاسته‌اند.

حجت‌الاسلام فراشی با اشاره به اینکه امروزه جنگ فیزیکی دیگر در جهان جوابگو نیست، عنوان کرد:‌ کشورهای اسلامی امروز گرفتار جنگ نرم، جنگ مذهب و جنگ دین هستند.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با عنوان اینکه امروز مصادیق بارزی از فتنه در جوامع اسلامی پدیدار شده است، بیان کرد:‌ امروز آثار فتنه، تزویر، دسیسه و ریا علیه قرآن به خوبی مشهود است.

وی ادامه داد: انسان به تعجب می‌افتد وقتی می‌بیند که گروه‌های ترویستی و داعش این همه اعمال جنایتکارانه را انجام می‌دهند اما هنوز بعضی از کشورها در به شمار آوردن نام آنها به عنوان تروریست تردید دارند و آنها را حمایت می‌کنند.

حجت‌الاسلام فراشی یکی دیگر از مظاهر فتنه را ماهواره و شبکه‌های مجازی عنوان و تأکید کرد‌: براساس روایات باید به قرآن کریم پناه برد تا از شر فتنه‌ها در امان بود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه شهر سنندج به نام شهر مناره‌ها مشهور است، یادآور شد: باید استان کردستان قرآن محور باشد و قرآن با پوست، گوشت و استخوان این مردم عجین شود.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در پایان با اعلام اینکه در بسیاری از آیات قرآن به مسئله تدبر در قرآن تأکید شده است، بر همین اساس حکمت تلاوت قرآن به تدبر در آن است، یادآور شد: باید فرهنگ قرآنی در جامعه رواج داشته باشد و از همان اوان کودکی، کودکان را با تربیت قرآنی بزرگ کرد.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از نفرات برگزیده این دوره از مسابقات تجلیل به‌عمل آمد.

captcha